5 X Dingen die ik graag doe als ik vrij ben

Het is weer hoog tijd voor een persoonlijk blogje van mij! Soms heb je even niet zoveel inspiratie voor een artikel dus ik vroeg Anouk wat zij graag nog van mij zou willen weten en toen kwam de vraag: Wat doe je graag als je vrij bent? 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te genieten van mijn vrije tijd en soms betrap ik mezelf erop dat ik mijn dagen helemaal vol prop. Als ik bijvoorbeeld op vrijdagavond met een vriendin heb afgesproken en ze belt op het laatste moment af omdat ze ziek is ga ik direct op zoek naar een gezellig alternatief. Want ja, ik had me ingesteld op een leuk avondje dus die zal er komen ook! Maar soms is het ook heel lekker om gewoon even helemaal niks te hebben.. een avondje niet te hoeven kletsen en ultiem te chillen!

Kijk je mee naar mijn lijstje met dingen die ik graag doe als ik niet aan het werk ben?

1. Quality time met mijn liefde(s)

Als ik vrij ben breng ik deze tijd het allerliefste door met mij grote liefde(s). Mijn vriend Jurre natuurlijk! En de hondjes niet te vergeten.. Lekker met z’n viertjes chillen op de bank, Netflix aan, M&M’s en een kop thee erbij en genieten maar.

2. Uit eten, borrelen en terrasjes

Thuis kan ik heel erg genieten maar ik vind het ook heerlijk om een avondje (of middagje) lekker uit eten te gaan of gezellig met vrienden te gaan borrelen in de stad. En als de zon schijnt ben ik groot fan van terrasjes pakken. Gisteravond ben ik nog gezellig impulsief tapas gaan eten met Jurre. Onder het genot van Spaanse hapjes lekker bijkletsen en een wijntje drinken, ik word er gelukkig van! Ook leuk; op zaterdagochtend samen gezellig en uitgebreid ontbijten in de stad.

3. Tripjes maken

Op vakantie gaan! Altijd fijn. Dan heb je pas echt de tijd om lekker te genieten en je telefoon links te laten liggen en heb je alle aandacht voor elkaar. Lekker lezen in het zonnetje, in slaap vallen op je strandbedje en ondertussen een fijn kleurtje krijgen. Love it! Ook ben ik gek op wintersport en zo nu en dan een citytrip is ook super leuk! Dit jaar ben ik met Jurre naar Berlijn geweest en volgende week gaan we samen naar Parijs. (PS. ik mag ook twee tickets naar Parijs weggeven! Klik hier voor de actie).

suit suit

Mijn nieuwe vriend voor tijdens tripjes: Deze mango kleurige SUITSUIT koffer. Deze Fabulous Fifties lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen; lekker shiney en super stylish! Deze koffer bevat handige vakjes waardoor je hem dus heel netjes kunt indelen. Ook zit er een cijferslot op en rolt hij heel prettig. Zelf vind ik het echt een voordeel als een koffer 4 wieltjes heeft in plaats van 2. Hij is verkrijgbaar in drie varianten: 55 cm  en 67 cm en 77 cm. 

suit suit koffer

Deze koffer is zo mooi dat ik hem haast in de woonkamer zou willen neerzetten. Ik moet eerlijk zeggen dat hij hier de hele week ook al staat. Ik word elke keer blij als ik ernaar kijk! Niet alleen omdat hij zo mooi is, ook omdat het me helpt herinneren aan onze volgende trip. Klik hier voor meer pastelkleurige SUITSUIT koffers. 

4. Sporten

Ik word altijd blij van sporten en momenteel ben ik weer lekker veel aan het tennissen. Ook doe ik regelmatig een workout vanuit huis maar ik moet eerlijk zeggen dat dit niet altijd is als ik ‘vrij’ ben want ik neem ook regelmatig workout video’s op voor Followfitgirls.com dus soms is het ook werk. Maar wel heel leuk werk;-)

5. Lezen en inspiratie opdoen

Ik kan me uren vermaken met mooie mode / woon en sporttijdschriften, Pinterest en Instagram. Lekker inspiratie op doen.. Maar hierbij kom ik wel altijd in de verleiding om toch met werk bezig te gaan omdat ik dan ga nadenken hoe ik het kan gebruiken voor mijn blogs. Maar dat vind ik alleen maar leuk dus ik geniet hier absoluut van!

Ik vind het ook super leuk om met mijn interieur bezig te zijn en bijvoorbeeld wat te schuiven met meubeltjes of het huis op te vrolijken met mooie bloemen. Ben je benieuwd hoe het er in ons huis uit ziet? Klik hier voor mijn Home Tour video.

Wat doe jij het liefst als je vrij bent? Laat het me weten en volg mij ook op Snapchat en Instagram: @marlou_ff.

Reageren

Your email address will not be published.