Review – ons nieuwe Matt Sleeps Matras

Ons nieuwe Matt Sleeps Matras liet ik je al zien in mijn favorieten video van April. Omdat mijn vriend en ik er beide super lekker op slapen, en ik jou ook een heerlijke nachtrust gun, leek het me leuk om er een review over te schrijven. Dus: let’s review Matt Sleeps Matras!

Mijn april favorieten

In mijn vlog ‘April favorieten & home tour’ zag je naast de cadeaus die ik op mijn verjaardag kreeg, ook ons nieuwe Matt Sleeps Matras voorbij komen. Mijn vriend en ik slapen er nu een paar weken op en met de dag (of beter gezegd met de nacht) worden we enthousiaster over dit favorietje: het matras is super dik en hij slaapt echt heerlijk! Omdat dit matras breder (180 cm) is dan ons vorige matras heb ik ook direct een extra groot dekbed aangeschaft. Toch stiekem best lekker die extra centimeters. En dat terwijl we eigenlijk altijd lepeltje lepeltje liggen, haha ;-)

matt sleeps matras

Frustraties en aankoopstress

We hebben heel wat moeite gedaan om een matras te vinden waar we beide lekker op slapen, maar gelukkig zijn we niet de enige met deze frustratie:

“Na de aanschaf van een tweedehandsauto schijnt het kopen van een nieuw matras de meest frustrerende aankoop te zijn.”

Onze auto’s hebben sinds kort ruim plek op de nieuwe oprit en we slapen prinsheerlijk op ons nieuwe matras, dus volgens mij hebben we de meest frustrerende aankopen samen prima overleefd.

Review: Matt Sleeps Matras

Maar weer even terug naar ons matras, omdat ik weet hoe lastig het is om een matras te kiezen wil ik je graag wat meer over dit matras vertellen. Het klinkt misschien wat Tell-Sell-achtig, maar zo bedoel ik het echt niet!

“Ik gun je gewoon een heerlijke nachtrust en wil je alle frustraties en aankoopstress besparen.”

Dus vandaar deze review.

Wie is Matt Sleeps?

  • Matt doet alles anders dan je van de ouderwetse matrassenindustrie gewend bent. Met slechts één matras, een geweldige service en spraakmakende evenementen maken ze de koop van een matras gewoon leuk.
  • Ze houden niet van toeters en bellen, kleine lettertjes en haken en ogen. Matt is gevat, gedurfd, rechtdoorzee en professioneel.

De voordelen

  • Snelle levering: bestel je voor 13:00 uur, dan wordt het matras dezelfde dag al bezorgd.
  • Gratis uitproberen: je mag het matras 100 dagen gratis uitproberen. Super handig!
  • Geen showrooms: je hoeft niet stad en land af te rijden om het matras uit te proberen. Ze bezorgen het gewoon bij je thuis.
  • De prijs: je betaalt minder dan de helft van de prijs die je voor een matras van soortgelijke kwaliteit in de winkel betaalt (dat is een van de voordelen als je geen showroom hebt).
  • Snel in gebruik: je haalt het matras uit de verpakking en binnen een uur ligt ‘ie helemaal ready in je bed.
  • Het materiaal: het matras (25 cm dik) is voorzien van HR-schuim, traagschuim en (natuurlijk) latex. Alle materialen zijn luchtdoorlatend en ventileren daardoor erg goed.

slaapkamer inspiratie

Mijn conclusie

Mocht je op zoek zijn naar een nieuw matras dat raad ik je zeker aan om een matras van Matt Sleeps te overwegen. Dus als je geïnteresseerd bent, kijk dan even voor meer informatie op de website van Matt Sleeps. Klein nadeel vind ik wel dat m’n hoeslakens niet meer passen en dat het op een regenachtige zondagochtend wel erg verleidelijk is om de hele dag in bed te blijven liggen…

Mijn favorieten video gemist? Bekijk hem hieronder en abonneer je ook op mijn Youtube kanaal!

Heb jij je ideale matras nog niet in huis? Ik heb 4 makkelijke tips voor je verzameld waardoor je binnen no time weer vol energie zit.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
moschino badpak
Festival outfit: Moschino badpak

Wat een weertje gister! Dan krijg je toch spontaan zin in een heerlijk festival.. Helaas was het een gewone werkdag...

Sluiten