Mijn ideale me-time dag

Stiekem ben ik best wel gehecht aan de me-time momentjes in het leven.. Natuurlijk vind ik het heerlijk om met mijn vriend te zijn en ook geniet ik van gezellige dates met vrienden en vriendinnen maar af en toe is me-time ook heel fijn.

Ik moet eerlijk zeggen dat een me-time dag wel erg lang geleden is. Ik werk natuurlijk wel 2 dagen vanuit huis waarbij ik (als ik geen afspraken heb) soms een hele dag alleen ben maar dan ben ik natuurlijk gewoon aan het werk. Ik heb wel af en toe een me-time avondje maar een hele dag gebeurt zelden. In het weekend hebben we ook vaak een druk (en gezellig) programma en dan moet het huis natuurlijk ook nog schoongemaakt worden.

Hoog tijd dus om binnenkort een me-time dagje in te plannen! En om mezelf vast te motiveren heb ik eens nagedacht hoe zo’n dag, die volledig in het teken van ‘mij’ staat, eruit ziet.

Me-time Ochtend

Ik slaap iets langer uit en gaat de wekker gaat om 8 uur. Ik blijf nog even liggen en ga dan om half 9 naar beneden. Ik maak een heerlijk ontbijtje voor mezelf met bananen pannenkoekjes en zet een lekker muziekje aan. Voor de verandering laat ik mijn telefoon boven liggen. Deze dag is bedoelt om te ontspannen en als mijn telefoon in de buurt is ben ik toch altijd geneigd om met werk bezig te gaan.

Daarna ga ik me douchen, neem ik een heerlijk gezichtsmasker en kleed ik me aan om een heerlijke wandeling te maken met Mila. Daarna ga ik nog even relaxen met een cappuccino, een stukje chocola en de vtwonen.

tamaris laarsjes

tamaris laarsjes

Enkellaarsjes van Tamaris (shop ze hier)

Me-time Middag

Ik probeer deze dag natuurlijk te plannen op een lekkere zonnige dag en fiets dan naar de stad. Hier ga ik lekker in mijn eentje wat shoppen en lunchen. Ik neem een boek mee en ga tussendoor lekker lezen. Dan ga ik door naar de kapper want die uitgroei begint nu wel wat op te vallen. Tijd voor verse highlights! Tijdens de inwerktijd ga ik lekker verder lezen in mijn boek. Ik fiets terug en plof lekker op de bank om met Mila te knuffelen.

Nog voordat het donker is trek ik mijn hardloopkleding aan en ga ik lekker een rondje hardlopen. Daarna laat ik het bad vollopen en ondertussen bestel ik sushi..

Me-time Avond

Badderen en sushi eten, perfecte combi! Ik maak het gezellig in de badkamer met kaarsjes en bloemen en breng een haarmasker aan die lekker lang kan inwerken.

Ik zet mijn sonos aan met een heerlijk zen muziekje en waan me in een echte spa in Bali..

Those nights..✨ #bath #bathroom #relax #interiordesign

A post shared by Marlou Volkerink (@marlouvolkerink) on

Na het badderen schiet ik in mijn chill outfit en ga ik beneden nog iets creatiefs doen. Het lijkt me heel leuk om me te verdiepen in hand lettering dus misschien kan ik hiermee aan de slag. Lekker met pen en papier, muziekje aan, gedachten de vrije loop laten.. Kijk er nu al naar uit!

hand lettering

Daarna ga ik nog een stukje wandelen met Mila en voor het slapen gaan we nog even lekker spelen zodat ze haar energie kwijt kan om daarna lekker te gaan slapen..

Plan jij wel eens een me-time dag in? En wat zou je dan doen? Ik ben benieuwd!

Tip: Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal.

  • Oooh echt heerlijk, we kunnen eigenlijk niet genoeg me-time momentjes hebben :). Meestal ga ik een stuk wandelen door het park en daarna nog echt iets voor mijn zelf doen. Ik vind werken aan mijn blog ook me-time, en lekker op de bank met Modern Family, een kop thee en een reep Tony’s :) :).

  • Hoi Benthe,

    Nee klopt, heerlijk heh! Leuk om te lezen hoe jouw me-time dag eruit ziet. Tony’s ontbrak nog in mijn blog maar hoort er zeker bij, haha!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
CANGGU BALI
Bali vlog #5: Canggu – Surfen & Interieur inspiratie

Na Nusa Lembongan gingen we naar Canggu. Hier hebben we de laatste dagen van onze Bali trip doorgebracht. Wat was...

Sluiten