Friday Favourite: Meerdere oorbellen

Een tijdje ben ik al gek op meerdere oorbellen in je oor, ofwel oorpiercings. Het lijkt wel alsof ik tegenwoordig de enige ben die maar één gaatje in haar (of zijn) oor heeft. En dat terwijl ik er al een hele tijd gek op ben. De drempel om wéér gaatjes te laten prikken, is denk ik te hoog. Ook vertel ik mijzelf altijd dat ik het te druk heb, maar dat is onzin. Gaatjes laten prikken duurt maar een paar minuutjes. Misschien dat ik het ooit nog ga doen, want ik vind het er ontzettend mooi uitzien. Ik kan mij uren vermaken op internet kijkend naar oren met meerdere oorbellen. Dat klinkt en is misschien een beetje gek, maar het is wel waar. Het is bijna schandalig dat ik hier nog geen Friday Favourite over heb geschreven. Daarom werd het nu toch echt eens de hoogste tijd.

Zelf vind ik de minimalistische oorpiercings het mooist. Zoiets als de foto linksonder. Ze heeft vier oorbellen, maar toch staat het niet te druk. Het is precies goed. Als ik ooit nog een oorpiercing laat schieten, doe ik dat hoogstwaarschijnlijk aan één kant. Een asymmetrisch oor (je snapt wat ik bedoel) staat toch net wat leuker naar mijn mening. Vooral als je wat grotere oorpiercings hebt, is dat symmetrische toch iets te veel van het goede, vind ik. Genoeg gepraat, let the pictures do the talking:

meerdere oorbellen

Wat vind jij van meerdere oorbellen in je oor? Of heb jij állang meerdere gaatjes? Vast. Ben je meer van de asymmetrische trend of vind jij een ‘symmetrisch oor’ toch mooier? Ik ben benieuwd!

Lees ook: Friday Favourite: Fijne armbandjes

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Werken bij Follow Fashion of Followfitgirls?

Ja meiden, jullie lezen het goed. Ik ben op zoek naar versterking voor het leukste online modeplatform én het leukste...

Sluiten