Monday Moodboard: Metalen meubels

Als je mijn op Instagram volgt via Stories had je het misschien al voorbij zien komen. Ik heb onze veranda omgetoverd tot een gezellige buiten woonkamer met stoere metalen meubels! Deze meubels passen perfect in de warme en industriële sfeer en zijn ook nog eens helemaal volgens de laatste interieur trends.

Interieur trend 2018: metalen meubels

In deze blogpost gaven we al een tipje van de sluier wat betreft de woontrends voor 2018. Wat gaan we dit jaar veel zien?

  • Groen, groen en nog eens groen! (yay! heb je mijn urban jungle hoekje al gezien?)
  • Dessins
  • Holographic & metallic
  • Retro & vintage
  • Colorblocking

Mocht je het gemist hebben: dit zijn de interieur kleuren voor 2018. 

Wat betreft meubels zijn stoere industriële eyecatchers het helemaal. Aan mij de uitdaging om deze geweldige kasten helemaal af te stylen. Kijk je mee naar mijn moodboard vol metalen meubels?

“Metalen meubels met hout maken je interieur net even wat stoerder en zorgen voor een warme uitstraling.”

metalen meubels

Mijn moodboard begint met links bovenin een super stoere industriële boekenkast die bestaat uit twee delen. Voor de feestdagen heb ik er een lightbox in gezet en verder heb ik de kast aangekleed met stoere accessoires waaronder mijn vintage typmachine, deze storage blikken en een glazen stolp. Naast de kast staat een gaaf krukje van metaal en cognac kleurig leer.

De kast mist alleen nog iets… namelijk een trapje! Als je goed kijkt zie je dat er een stang aan de bovenkant zit waar je de ladder aan kunt bevestigen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Scroll even verder!

Metalen garderobekast

En hoe tof is de metalen garderobekast uit mijn moodboard? Hier zou ik elke dag wel mijn jas in willen ophangen hoor! Ook leuk dat er nog vakken bovenin zitten waar je accessoires kunt uitstallen. Ook een ideale plek om je hoedjes, sjaals en mutsen kwijt te kunnen. Zoals je ziet heb ik voor de styling ook gebruik gemaakt van fruitkistjes. Deze komen uit dezelfde webshop als de kasten: De Kistenkoning.

De Kistenkoning

Deze webshop is een paar jaar geleden gestart door Ramon. Hij begon met het verkopen van fruitkisten en inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een interieur shop met een groot aanbod metalen meubels, steigerhouten meubels, woonaccessoires en nog veel meer. Ook maatwerk is hier mogelijk! Ik ben echt enthousiast over deze mooie metalen meubels waarbij ik de combinatie met hout super stoer vind.

metalen meubels

Metalen boekenkast met trapje

Metaal met steigerhout

Ben je nog op zoek naar een nieuw tv kastje voor in huis? Wellicht is een metalen variant in combinatie met steigerhout dan iets voor jou! Ook deze heb ik weer afgestyled in mijn eigen woning. Alleen de tv mist nog, maar die moet je er maar even bij denken ;-) Op interieur foto’s zie je vrijwel nooit tv’s. Die zwarte vierkante units zijn nou eenmaal niet zo fotogeniek!

metalen tv meubel

Metalen tv kast met steigerhout. 

En? Zijn metalen meubels met hout iets voor jou? Ik ben benieuwd! Klik hier om naar de webshop van De Kistenkoning te gaan voor nog meer mooie meubels en natuurlijk fruitkisten.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal 51
Fitjournaal: stressvrij kerstdiner & how to handle cravings

Yay het is bijna Christmas! Onze party outfits zijn geshopt, de boodschappen voor het kerstdiner staan in de koelkast en...

Sluiten