Mijn aanraders op Netflix

Ik denk dat ik bijna aan alle eisen voldoe van de klassieke huismus: is graag thuis, zegt gerust sociale afspraken af voor een bankhangavondje en ben al tijden niet meer écht op stap geweest. En ik vind het heerlijk. De tijd met le boyfriend is vrij schaars en dus genieten we optimaal van de avonden binnenshuis. Uitgebreid koken, wijn drinken en daarna op de bank (jep, onder een kleedje) en Netflixen maar.

Inmiddels zou je ons expert kunnen noemen en dus verklap ik je vandaag mijn aanraders op Netflix. Bereid je voor op een flinke dosis spanning, misdaad, drama en ook zeker een vleugje romantiek. Alle vijf ook geschikt om met een man te kijken die je niet blij maakt met flauwe romcoms.

1. How to get away with murder

Aan deze serie zijn we twee weken geleden begonnen en als ik zeg dat we op moment van schrijven bij de laatste aflevering zijn, zegt dat al genoeg denk ik. Spanning, humor, leuke karakters en een kijkje in diverse rechtszaken: dikke tip!

2. Paranoid

Deze Britse politie serie viel bij ons erg in de smaak vanwege de menselijke karakters, spanning, stukje romantiek/drama, psychologische aspecten en de hoge dosis ‘lekkere wegkijker’.

3. Designated Survivor

Ineens ben je president van Amerika en dan sta je voor heel veel moeilijke keuzes en beslissingen. Daarnaast heb je ook nog een gezin die aandacht vraagt. Je begrijpt; een hoop drama, misdaad en spanning in deze thrillerserie.

4. The Affair

Tussen alle moorden, politieseries, thrillers en misdaden door is wat ‘anders’ ook wel eens fijn. The Affair is een drama over een buitenechtelijke affaire die je meesleept van begin tot einde. Doordat je het verhaal steeds door twee standpunten ziet worden ook de verschillen tussen man en vrouw duidelijk.

5. Prisoners

Als je dochter wordt ontvoerd zet je alles op alles om haar te vinden, ook als je hiervoor over lijken moet gaan. Zeker een aanrader want naast de goede verhaallijn in deze film zijn de hoofdrollen voor acteurs Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal. En dat zegt genoeg.

Lees ook: 3 X De mooiste wollen winterjassen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
wollen jassen header
3 X De mooiste wollen jassen

Brrr.. die temperaturen onder de nul, je houdt er van of je vindt het verschrikkelijk. Ik val onder de tweede...

Sluiten