Mijn Anna Nooshin verzameling

Een tijdje geleden schreef ik in een blog een review van het boek On Top van Anna Nooshin. Voordat ik dit boek kocht wist ik wel wie Anna was, maar ik had me nog nooit echt in haar leven verdiept. Ik zag haar een aantal keer op tv bij RTL Boulevard en volgde haar op Instagram, maar meer niet. Daarna zag ik haar steeds vaker voorbij komen; haar lingeriecollectie kwam uit bij Hunkemöller, ze was jurylid bij HNTM en deed mee aan Expeditie Robinson. Zo ging ik haar steeds meer volgen en werd ik eigenlijk een beetje ‘fan’ van haar!

On Top

Dit boek kocht ik destijds eigenlijk vrij random. Ik wist dat zij een succesvolle blogger is en veel met mode en lifestyle doet en dat interesseerde mij. Ik wilde graag weten hoe zij dat voor elkaar had gekregen en had het boek dan ook binnen no time uitgelezen; heel interessant!

Lingeriecollectie

Aangezien ik bij Hunkemöller werk, wist ik al vrij snel dat er een samenwerking met een topblogger aan zat te komen. Toen ik erachter kwam dat het om Anna Nooshin ging was ik erg enthousiast, want dat zou een erg mooie collectie worden! Uiteraard hield ik ook een mooi setje voor mijzelf apart; deze bordeauxrode bralette met kanten afwerking.

Sieraden

Ondertussen volgde ik Anna steeds meer; ik bekeek haar vlogs, las regelmatig artikelen op NSMBL en volgde uiteraard haar Instagram. Daardoor kwam ik te weten dat zij nog een leuke samenwerking in petto had, namelijk met Anna+Nina voor een supermooie sieradencollectie. De collectie was zo snel uitverkocht, dat ik helaas twee keer misgreep, maar drie keer is scheepsrecht en ik scoorde deze mooie zilveren oorbel met dubbele ringetjes en een staafje. De oorbellen worden per stuk verkocht en ik kocht er daarom maar één, zodat ik dit kon combineren met andere zilveren oorbelletjes.

Bikini’s en badpakken

Hunkemöller was Anna blijkbaar nog niet zat, want er komt binnenkort weer een nieuwe collectie van haar, namelijk de swimwear-collectie! En aangezien ik eind deze maand heerlijk met mijn billen op het Dominicaanse strand ga chillen, komt een nieuwe bikini goed van pas. Een nieuwe toevoeging aan mijn Anna Nooshin verzameling zal er dus snel komen :)

Lees ook: 10 Herkenbare momenten voor twintigers

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
6 X De leukste valentijnsverrassingen

Valentijnsdag, dé dag van de liefde komt er weer aan. Er zijn mensen die het maar een commerciële bedoening vinden,...

Sluiten