Modetrend: Joggingbroek

De joggingbroek is momenteel niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wordt tegenwoordig als een volwaardig kledingstuk gezien. Met een paar killer heels eronder kun je er zelfs mee naar je werk gaan! Hij is tegenwoordig te koop in verschillende kleuren en materialen, zodat je er volop mee kunt experimenteren. Je kunt kiezen voor een leren versie met een paar sneakers eronder. In de zomer kun je sandaaltjes dragen onder een hippe joggingbroek in panterprint of je combineert het met een stoer bomberjack.

Er is voor ieder wat wils en nog een groot voordeel van deze broeken: Je hoeft je buik niet in te houden of bang te zijn dat hij je stevige benen benadrukt, omdat het lekker los zit. Ik ben ondertussen wel fan van deze broeken, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik het niet naar mijn werk aandoe. Ik weet dat het best mogelijk is, maar dat vind ik toch niet net genoeg en ik zou me dan niet op mijn gemak voelen. Mocht het bij jouw werk geen probleem zijn, dan adviseer ik om het zeker te dragen! Om je een idee te geven van de diverse mogelijkheden van deze broek, heb ik wat inspiratie voor je opgedaan zodat ook jij binnenkort op zoek kan gaan naar een leuke joggingbroek.

Jogging

Wat denken jullie? Vinden jullie het wat?

Benieuwd naar een andere trend van deze zomer? Bekijk dit artikel met de flatform sandalen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
voordelen aan single zijn
10 X Voordelen aan single zijn

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de tien fijne dingen aan een relatie. Hartstikke leuk natuurlijk voor de...

Sluiten