Modetrend: Jumpsuits

Jumpsuits zijn echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ondertussen is dit ook echt een key-item geworden en mag het niet ontbreken in je kledingkast. Je kunt er alle kanten mee op: stoer, casual, chic, vrouwelijk… Het is helemaal aan jou hoe jij voor de dag wil komen!

De jumpsuit is ondertussen al enkele jaren hot en niet meer weg te denken in de modewereld, maar blijft zichzelf evolueren en is dan ook te zien in allerlei kleuren en materialen. De jumpsuit is altijd goed, want je kunt ermee naar je werk, naar het strand of gewoon lekker shoppen. Je kunt je look met een handomdraai veranderen door je killer heels te ruilen voor sneakers.

Belangrijk bij de aanschaf van een jumpsuit is dat je rekening houdt met je figuur. Je koopt de jumpsuit het best een maat groter dan normaal, aangezien een te strakke jumpsuit niet alleen niet lekker zit, hij benadrukt al snel je negatieve punten. Heb je een peervormig figuur, kies dan het best voor een jumpsuit met het accent op de top en een rechte broek. Zeker geen harembroek! Appelfiguren kunnen juist wel voor een harembroek kiezen waarbij het accent op de taille of heupen wordt gelegd. Vermijd een hoge halslijn, een strakke broek o f een strapless model en leg zeker niet de nadruk op je bovenlichaam. Heb jij juist een zandloper figuur, dan heb jij het ideale figuur om een volledig losvallende jumpsuit te dragen. Kies zeker niet voor een model met het accent op de heupen of een model tot de knieën.

Ik heb hieronder een paar beelden voor je op een rijtje gezet om inspiratie op te doen. Ik ben al fan. Jij ook? Bekijk de door ons geselecteerde jumpsuits hiermodetrend jumpsuits

Kijk hier voor de joggingbroek die momenteel niet meer weg te denken is uit het straatbeeld.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
levenslessen
5 Dingen die je nooit moet vergeten

Ik probeer alle clichés altijd zoveel mogelijk te vermijden maar wat voor hekel je ook hebt aan al deze mooie...

Sluiten