Favoriete modetrend: metallic

Het gaat sowieso één van de grootste en sterktste trends worden in de herfst van 2016, maar momenteel is het ook al zeer populair: metallic. En dit is niet alleen voor de feestdagen bedoeld, maar ook voor je dagelijkse outfit. Het lijkt misschien moeilijk om ze te combineren, maar geloof me, dat valt heel goed mee.

De musthaves voor dit jaar zijn metallic blazers, rokjes of tops. Omdat het misschien moeilijk is om met je dagelijkse outfit te combineren, heb ik wat tips voor je. Een blazer kun je bijvoorbeeld dragen met een pantalon of skinny jeans en een witte basic top eronder. Een rokje kun je ook goed met een basic top combineren in wit, zwart of nude. En je kunt er dan zowel laarsjes als sneakers onder dragen. Vind je een kledingstuk teveel van het goede? Kies dan voor een metallic accessoire, zoals een tas, sneakers of brogues. Je kunt zelf zo flitsend voor de dag komen als je zelf wil, want combineren is zeker ook mogelijk dus doe je ding!

Ik ben zelf fan van deze trend, want ik hou wel van een beetje glitter & glamour. Maar ik moet wel zeggen dat ik het zelf combineer met wat basic dingen. Ik heb bijvoorbeeld een zilver metallic rok en die combineer ik graag met een sweater of een witte of zwarte top met daaronder sneakers. Ik hou ook altijd rekening met mijn make-up en hou die vaak wat rustiger als ik iets in een metallic kleur draag.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, heb ik wat inspiratiebeelden voor je opgezocht. Hopelijk heb jij hier wat aan en zien we jou binnenkort ook terug in een metallic outfit!

Modetrend metallic

Is de metallic trend toch iets te heftig voor jou? Kijk dan hier voor een andere leuke trend, namelijk de jumpsuit.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
tieners
8 X Waar tieners niet onzeker over moeten zijn

Je tienerjaren zijn jaren waarin je onwijs veel lol en vrije tijd hebt, maar ook jaren waarin je het behoorlijk...

Sluiten