5 X Modetrends voor lente/zomer 2017

Yes, een nieuw jaar is aangebroken! Een nieuw jaar betekent een nieuwe start met nieuwe kansen en nieuwe plannen. Velen van jullie zullen zijn begonnen met de goede voornemens, anderen zien wel wat er op hun pad komt dit jaar. Een nieuw jaar betekent vooral dat je kunt beginnen met een schone lei en daarbij kunt focussen op alle leuke dingen die je te wachten staan. Maar wat we ook zeker niet mogen vergeten is dat een nieuw jaar nieuwe modetrends met zich meebrengt! En laten we daar op Follow Fashion nou graag wat aandacht aan besteden.

Zoals ik hier al vertelde zijn de modetrends van tegenwoordig niet geheel nieuw, want een aantal jaar geleden waren velvet en ruches bijvoorbeeld ook al onmisbaar. Ruches en velvet blijven, the seventies style still rules en ook de strepen doen het nog goed. Zie hieronder een vijftal modetrends die je in de lente/zomer van 2017 geheid voorbij ziet komen.

1. Tailleriem

Je zag het vorig jaar al voorbij komen, maar in 2017 kun je er niet omheen; we snoeren alles aan met een tailleriem. Een mooi voordeel hiervan is dat je taille hierdoor heel mooi wordt geaccentueerd.

2. Flowerpower

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen. Dit jaar kan het niet retro genoeg en de bloemenprint mag all over gezien worden.

collage-modetrends-2017

3. Eindeloze mouwen

Ook in 2016 was deze trend al zichtbaar met tevens een variant van de klokmouw (die ook dit jaar zeker blijft). In 2017 reiken de mouwen haast tot de grond. Vast ook een favoriet in het najaar om in weg te kruipen op de koudere dagen.

4. Pink all day

Roze is het nieuwe beige. In je kledingkast heb je een aantal neutrale kleuren nodig en waar beige soms een tikkeltje saai oogt, is roze (in alle varianten) de ultieme vervanger.

5. Zebra

Zebra is het nieuwe luipaard. Nou ja, voor lente/zomer 2017 dan, want leopard never goes out of style… zomerjassen.nDenk aan een zomerjas met zo’n fijn printje. Kijk ook op l voor meer inspiratie.

Dit nieuwe jaar zal vast en zeker nog véél meer modetrends met zich meebrengen, waar ik je graag weer van op de hoogte ga houden!

Ten slotte wens ik jullie nog een heel gelukkig en goed 2017, liefs!

Header: Rebecca Laurey

Lees ook: 6 X Leuke sweaters onder de 25 euro

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
items uit de sale
Mijn favoriete items uit de SALE

Bij een nieuw jaar horen ook nieuwe kleren heb ik vandaag bedacht. Natuurlijk betekent dit niet dat al het oude...

Sluiten