5 X moederdag cadeau tips

Moederdag staat weer voor de deur! Weet jij al waarmee je je moeder gaat verrassen? Ik ben er nog niet helemaal over uit en twijfel nog tussen een paar cadeautjes die ik op het oog heb. Heb jij nog geen clue wat je je moeder wilt geven? Wellicht brengen mijn moederdag cadeau tips je op een idee. Kijk je mee? 5 X moederdag cadeau tips!

Wat ik op het oog heb

Weet je nog dat ik m’n moeder vorig jaar verrast heb met een paar nieuwe schoenen? Ze was er echt ontzettend blij mee en nu wil ik haar dit jaar natuurlijk weer net zo blij maken. Daarom ben ik al een tijdje op zoek naar een cadeautje waarmee ik haar minstens zo blij mee maak. Ik heb al een paar verrassingen op het oog, alleen twijfel ik nog tussen onderstaande 5 cadeaus:

5 x moederdag cadeau tips

 1. Gezellige High Hea

  Een uitgebreid ontbijt is natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe leuk is het om samen met je moeder te genieten van een compleet verzorgde High Tea bij een gezellig thuishuisje?!

 2. Abonnement op haar lieveling tijdschrift

  Leest jouw moeder elke week een bepaald tijdschrift? Verras haar dan met een abonnement op haar lievelings tijdschrift. Mijn moeder koopt bijvoorbeeld elke week de Libelle, vandaar dat een abonnement op haar lijfblad me een super leuk cadeau lijkt.moederdag cadeau tips tijdschrijf

 3. Steek je handen uit je mouwen & DIY

  Maakte jij vroeger op de basisschool ook van ‘die leuke’ knip-en-plak-werkjes waar je moeder heel enthousiast op reageerde maar die ze eigenlijk spuug lelijk vond? Ik wel (sorry mam). Steek je handen uit je mouwen en maak nu eens iets echt moois. Zelf zit ik te denken aan deze DIY’s: dromenvanger, haarmasker voor glanzend haar of een marble table.moederdag cadeautip diy

 4. Een mooi horloge

  Een mooi dameshorloge is een keer een heel ander sieraad dan een paar oorbellen of een kettinkje. En een horloge is echt zo’n item dat je niet snel voor jezelf koopt, toch? Ik weet zeker dat mijn moeder met dit cadeau ontzettend blij zou zijn.
  moederdag cadeau tips horloge

 5. Een dagje uit

  Wat dacht je van een heerlijke strandwandeling, een dagje winkelen in een voor jullie onbekende stad of een workshop bonbons maken? Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk het perfecte uitje voor je moeder.

En heb ik je op een idee gebracht? Zelf zit ik vooral te twijfelen over een dagje uit of even een kijkje te nemen bij deze dameshorloges, ik slaap er nog een nachtje over.

Je kunt je moeder natuurlijk ook verrassen met een zelfgemaakte taart: 5 X de lekkerste taart zonder oven recepten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
veranda stylen
Vlog #13: Veranda stylen & jarig!

Toen we terug kwamen van New York werden de glazen schuifwanden in onze veranda geplaatst. Het veranda seizoen is officieel...

Sluiten