Monday Moodboard: Zwarte espadrilles

Afgelopen weekend mocht het misschien iets minder weer zijn, het zonnetje belooft weer lekker te gaan schijnen! Een heel goede reden om weer schoenen uit de kast te halen die voor de lente bestemd zijn. Een ding dat zeker is, is dat veel mensen hun espadrilles dragen. Deze worden namelijk ongelofelijk veel gespot. Als je het mij vraagt zijn dit ook de ideale schoenen om in de lente te dragen, ze zijn op heel veel verschillende manieren te combineren en ze zijn lekker comfortabel. Onder een skinny, een boyfriend jeans, een jurkje of rokje, het kan allemaal! Espadrilles zie je nog weleens met een sleehak, maar de platte espadrilles hebben veel terrein gewonnen.

Veel designers bieden ook een paar aan en de welbekende varianten van Chanel zijn natuurlijk prachtig, het prijskaartje is alleen iets minder fijn.. Maar er zijn natuurlijk ook andere mooie espadrilles op te markt! Vandaag staat het Monday Moodboard in het teken van zwarte espadrilles. Zwarte espadrilles zijn perfect om je all black look mee af te maken, maar onder een mooie lichte jeans of zelfs een witte skinny of boyfriend jeans misstaan ze ook zeker niet! We hebben weer mooie outfits voor je opgezocht waarin deze praaltjes in voorkomen, laten we snel kijken naar deze inspiratie. Ook hebben we weer leuke shopping tips voor je, dus als je nog op zoek  bent naar zwarte espadrilles kun jij je slag slaan!

espadrilles

1. New Look Black Mash Panel Lace Up Espadrilles € 24,99 | 2. Follow Fashion Chic Espadrilles € 29,95
3. Yes Tonga Lace Up Espadrilles € 61,48

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal
Fitjournaal: HIIT-workout met Marlou

Vandaag weer een nieuw Fitjournaal met een overzicht van de leukste artikelen op Followfitgirls! Met Followfitgirls blijf je op de...

Sluiten