Zo vind je het mooiste bureau

Een bureau is natuurlijk heel belangrijk, omdat je een groot deel van je tijd achter dit meubelstuk doorbrengt. Naast dat het om te werken is, gebruik je het waarschijnlijk ook om je favoriete blogs en vlogs te bekijken. En om online te shoppen! Omdat je vele uurtjes aan je bureau besteedt, is het belangrijk om een goed bureau te hebben die er ook nog leuk uitziet. Want ja, het oog wil ook wat natuurlijk. Uiteraard kun je het met accessoires helemaal opleuken en een opvallende stoel zorgt ook gelijk voor andere boost.

Een mooier uitzicht, zorgt vast ook voor betere inspiratie en motivatie. Zoals ik al zei, is een bureau natuurlijk heel belangrijk. Je kunt natuurlijk voor een ‘echt’ bureau kiezen, maar een eettafel is natuurlijk ook een goede keuze, mits deze hoogte bij je past. Met een eettafel kun je vervolgens ook doen wat je wil om er echt jouw plekje van te maken.

Do it yourself

Ook kun je gaan DIY’en als dat jouw ding is. Google er op los en kijk ook even bij de IKEA-hacks, want dan vind je ook veel leuke dingen. Zo kun je kiezen voor een apart blad en aparte poten, zodat je een nieuw bureau krijgt. Daarnaast zijn er ook wandplanken waar je alleen nog poten bij nodig hebt om het om te toveren tot een bureau. Er zijn zelfs mensen die van de Billy boekenkast een bureau hebben gemaakt. Kortom, laat je fantasie de vrije loop en wie weet tot wat voor inzichten je komt!

Ik heb alvast wat mooie inspiratiebeelden opgezocht, waarbij het bureau een belangrijke rol speelt. Hopelijk kun je hiermee aan de slag en zit jij binnenkort aan jouw droombureau!

bureau
Ben jij op zoek naar ideeën voor een inspirerende werkplek? Vergeet dan niet om hier even te kijken.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
5 X Het leukste verjaardagscadeau voor mannen

Zo goed we kunnen shoppen voor onszelf, zo slecht gaat het als we moeten winkelen voor een ander. Of misschien moet...

Sluiten