Festival outfit: Moschino badpak

Wat een weertje gister! Dan krijg je toch spontaan zin in een heerlijk festival.. Helaas was het een gewone werkdag maar voor het eerst volgende festivalletje heb ik mijn outfit al klaar! Gelukkig heb ik na het werk nog wel lekker op het terras kunnen zitten en hebben we gezellig met vrienden tapas gegeten. Wat is het leven toch fijn als het lekker weer is.. Daar maak je mij echt helemaal happy mee. Vooral als je ‘s avonds nog lekker lang buiten kunt zitten. Nog even en dan is ons grote tuinproject ook af. Dan hebben we een veranda en kunnen we hopelijk ook daar nog veel avonden chillen terwijl de temperatuur nog steeds aangenaam is. En zo niet? Dan gaat de terras heater aan. Eén ding is zeker: deze zomer ben ik meer dan ooit buiten te vinden!

Festival seizoen

De kaarten voor Lowlands zijn al besteld en momenteel ben ik me aan het oriënteren op nog meer leuke festivals die binnenkort op de planning staan. Ooit heb ik de domeinnaam Followfestival.com geclaimd en dit zou een project worden van mijn vriend. Hier zouden we dan de leukste festivals op zetten maar helaas is dit concept nooit helemaal goed van de grond gekomen. Tijdgebrek.. En inmiddels zijn er al zoveel andere leuke festival sites. Maar wie weet dat we het ooit weer op gaan pakken! Mijn outfitje voor het volgende festivalletje ligt al klaar.

Bij Zalando shopte ik een super tof (al zeg ik het zelf) Moschino badpak met flamingo’s! Ik was op slag verliefd, niet alleen op de print maar ook de laag uitgesneden rug.. super sexy! Ik combineer het Moschino badpak met mijn nieuwe Levis jacket en denim shorts. Witte Adidasjes erbij, rond zonnebrilletje en i’m ready to rock, dance en relax in the sun! Laat dat festival maar komen :)

Outfit: Moschino badpak & denim

MOSCHINO BADPAK moschino badpak moschino badpak moschino badpak

Shop the look

Deze festival outfit shopte ik bij Zalando waar nog veel meer inspirerende festival lookjes te zien zijn. Klik hier om naar de shop te gaan en hieronder vind je de linkjes naar alle items die ik draag.

Moschino badpakEven&Odd shorts | Even&Odd zonnebril | Levi’s denim jacket | Adidas sneakers

Ben jij al klaar voor je volgende festival? En wat wordt je outfit? Ik ben benieuwd!

Bekijk ook mijn unboxing video van Zalando. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
tips tegen vermoeidheid
4 X Tips tegen vermoeidheid

Nul energie, daar hebben we allemaal wel eens last van en daarom zijn tips tegen vermoeidheid nooit overbodig. Soms lijkt...

Sluiten