Musthave denim: boyfriend jeans

Casual, stoer maar vooral ook heel modieus. Dat is de boyfriend jeans. We kennen deze trend nog van vorig jaar. Lucky you als je er nog een hebt. Haal hem uit de kast, want deze trend loopt nog een tijdje door. Combineer je jeans met leuke top en een goed stel hakken. Wedden dat dit een gave outfit is!

De boyfriend jeans is een item dat iedere fashionblogger wel in haar bezit heeft. Een paar jaar geleden hadden we het ons nooit voor kunnen stellen om een zogenaamde spijkerbroek van je ‘boyfriend’ te dragen. Nu hangen de winkels er vol mee en wil ieder modemeisje er een hebben. Vooral de variant met veel gaten, scheuren en rafels is favoriet. Deze jeans is op talloze manieren te mixen en te matchen. Dat maakt hem ook zo populair. Wat voor stijl je ook hebt, de boyfriend jeans past altijd in het plaatje.

boyfriend jeans

Is de boyfriend jeans ook een van jouw favoriete trends? Bekijk ook 10 X trends: mode lente 2015 voor meer gave trends dit modeseizoen.

  • Yes the most of the jeans trends is goes with boy friend jeans, in this brand we can find all varieties of jeans wear especially ripped jeans are available in huge. I love to wear boy friend jeans.

  • Ja, de meeste van de jeans trends is gaat met jongen vriend jeans, in dit merk vinden we alle variëteiten van jeans vooral gescheurde jeans zijn verkrijgbaar in enorm. Ik ben dol op jongen vriend jeans te dragen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Webshop tip: Keep it Secret Store

Zodra het lekkerder weer wordt gaat het bij ons kriebelen: Tijd om te shoppen voor een nieuwe zomergarderobe! Met de...

Sluiten