Winter musthaves voor je vriend

Niet alleen wij vrouwen zijn druk bezig onze zomergarderobe om te toveren tot wintergarderobe. Ook voor onze mannen wordt het nu toch hoog tijd om de winter essentials bij elkaar te verzamelen. Net als elk seizoen, zijn er deze winter ook weer musthaves die zeker niet in onze kledingkasten mogen ontbreken. Om onze vriendjes een handje te helpen, hebben wij de leukste kledingstukken bij elkaar gevonden. Met de streestyles van Fashion Week als inspiratiebron kan dit zeker niet misgaan.

1. Bomber your life

Deze winter zijn de befaamde bomberjacks nog steeds niet uit het modebeeld van onze mannen verdwenen. Het liefst in een opvallend kleurtje, gecombineerd met basic donkere items. Een paar stoere sneakers erbij en klaar is kees!

2. Suit and tie

Zoals Justin Timberlake altijd zegt:”As long as I’ve got my suit and tie.” Dit is zeer toepasselijk deze winter. Met een pak en stropdas zit je als man deze winter gegarandeerd goed. Draag er een lange stoffen jas bij voor buiten om de look af te maken.

3. Mutsen muts

De mutsen zijn, net als elke winter, weer helemaal top. De beanies hebben echter plaatsgemaakt voor wat plattere mutsen. Je kunt er niet genoeg van in je kast hebben. Kies een kleur die past bij jouw dag.

4. XL Shawl

Comfort en warmte, daar gaan de mannen deze winter voor. Deze XL shawls sluiten deze winter perfect op deze criteria aan. Ga voor een opvallend printje of kleurtje. Donkere effen kleuren doen het deze winter ook goed. Stem de shawl goed af met jouw muts.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fashion blogger of the year
BATTLE: ‘Fashion Blogger of the Year 2013’

Dit jaar hebben elke maand drie fashion bloggers gestreden om de titel 'Blogger of the Month'. De winnaars kregen een...

Sluiten