5 x Manieren om muurdecoratie te shoppen op Etsy

Etsy.com is een ontzettend leuke site om op rond te neuzen, omdat er zoveel wordt aangeboden op Etsy. Van prachtige handgemaakte accessoires tot extreem kitscherige vintage spulletjes. Zelf zoek ik vaak naar woondecoratie op Etsy, omdat het altijd net iets origineler is en je steunt er ook zelfstandige creatievelingen mee. Laatst was ik aan het kijken naar muurdecoratie en dat heb ik toen op 5 manieren gedaan.

motiverende quotes postersTe verkrijgen bij TheMotivatedType

 

1. Motiverende quote posters.

Een stylish reminder van dat het leven toch wel heel leuk is, of dat je altijd je best moet blijven doen om je doelen te bereiken. Motiverende quote posters zijn dus super leuk om in je kantoor te hangen, of in gewoon een kamer waar je vaak bent zodat je de poster vaak ziet. Wist je trouwens dat je in de Follow Fashion Shop ook hele mooie quote posters kunt shoppen?

Vinyl muurstickersTe verkrijgen bij trendypeasdecals

2. Vinyl muurstickers.

Een vinyl muurstickers is ideaal voor als je een ruimte een nieuw uiterlijk wilt aanmeten, maar geen tijd of zin hebt om muren te gaan verven. Persoonlijk zou ik het heel erg tof vinden om met zo’n printje een accent muur te maken, omdat het veel impact maakt zonder echt over the top te wezen.

geweven muurhangersTe verkrijgen bij SheLovesLife

3. Geweven muurhangers.

Geweven muurhangers zie ik steeds meer in het interieur van bloggers opduiken. Ze zijn erg leuk, mits ze goedgemaakt zijn en de kleurencombinatie moet wel fris zijn anders kan het al snel shaggy wolletje aan de muur worden.

Houten muurhangersTe verkrijgen bij totemcolorblocks

4. Houten muurhangers.

Zelf ben ik groot fan van hout in interieur. Houten vloeren, kasten en muurdecoratie. Ik vind een houten muurhanger super mooi staan als muurdecoratie in lichte ruimtes met witte muren.  Houten muurhangers geven een ruimte net even iets meer warmte op een simplistische manier.

garlandsTe verkrijgen bij GenWoo

5. Garlands.

Slingers hoeven niet alleen voor feestjes zijn. Ze zijn namelijk ook heel leuk om een kleine ruimte of een hoekje op te fleuren! Je kan kiezen tussen geprinte vlaggetjes, gekleurde tassels, strakke geometrische vormen en er zijn nog veel meer varianten te vinden.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
5 x Budget gezichtsreinigers

Het reinigen van de huid na een lange dag wordt vaak over het hoofd gezien of het wordt even snel...

Sluiten