Na regen komt zonneschijn

Zo zit je op je roze wolk.. En zo beland je opeens in een hele donkere periode. Het is de afgelopen tijd wat rustig geweest op mijn blog, maar als je me op Instagram volgt heb je waarschijnlijk meegekregen wat er is gebeurd.

Ons vlinderkindje

Na ruim 24 weken eindigde mijn onbezorgde zwangerschap in een nachtmerrie. Onze prachtige dochter Isa Lou kwam te vroeg en is kort na de bevalling overleden. Het is nu 8 weken geleden en ik krabbel weer een beetje op. Het intense verdriet is er nog steeds maar gelukkig kan ik ook nog genieten van mooie dingen in dit leven. Jurre en ik hebben besloten om van deze heftige gebeurtenis iets te maken, wat ons nóg sterker maakt.

Ik heb inmiddels veel lotgenootjes gesproken via Instagram en kwam erachter dat een vroeggeboorte veel vaker voorkomt dan ik in eerste instantie dacht. Deze kindjes worden ook wel ‘vlinderkindjes’ of ‘sterrenkindjes’ genoemd.

Omdat ik veel kracht heb gehaald uit de verhalen van lotgenoten heb ik besloten om mijn verhaal te delen via Youtube.

Na regen komt zonneschijn

Het is nu tijd om weer vooruit te kijken. Natuurlijk zullen we dit nooit vergeten en blijft Isa Lou voor altijd in ons hart.. Maar we moeten door. Na regen komt zonneschijn en ik probeer tegenwoordig heel bewust stil te staan bij de dingen in dit leven waar ik dankbaar voor ben. Ik ben vandaag bijvoorbeeld dankbaar voor:

  • De fijne wintersport vakantie die we net achter de rug hebben
  • Jurre die me heeft geholpen met mijn administratie
  • Onze lieve hondjes die ik na een week vakantie weer lekker kan knuffelen
  • De mooie tulpen op tafel
  • Onze lieve vrienden
  • Het feit dat ik weer fit genoeg ben om te sporten
  • De regenjas trend zodat ik stijlvol de regen kan trotseren

De wintersport was heel erg dubbel. Deze stond al gepland en ik zou eigenlijk niet gaan skiën omdat ik hoogzwanger zou zijn. We gingen met vrienden en hun baby van 10 maanden wat het voor mij toch wel erg zwaar maakte. We zaten met z’n allen in een huisje dus dat was best confronterend.. Je krijgt dan echt alles mee en ik heb natuurlijk nog alle zwangerschapshormonen en moedergevoelens waardoor het verlangen naar een kindje nog groter werd.

Ondanks dat heb ik gelukkig toch ook nog kunnen genieten van deze week. Ik ben blij met onze lieve vrienden waarbij ik mijn tranen kon laten gaan en waarmee we ook ontzettend veel lol hebben gehad. En op de piste kon ik lekker mijn hoofd even leegmaken.

What’s your flavor?

Afgelopen weken lijkt het meer herfst dan winter, ik heb mijn regenjas dan ook regelmatig aan gehad. Op de foto bovenaan deze blogpost draag ik mijn regenjas van America Today. Ik zag dat ze nu ook weer nieuwe kleurtjes aan de collectie hebben toegevoegd. Ik hou van kleur! Dat maakt me vrolijk en zorgt ervoor dat het een stuk minder erg is om het trieste weer te trotseren. Hieronder heb ik mijn favorieten voor je verzameld.

regenjassen

I’m going to Ibiza!

Hoewel het zonnetje zich afgelopen tijd niet heel veel heeft laten zien, letterlijk en figuurlijk.. Ben ik nu klaar om vooruit te gaan kijken. Mijn regenjas heb ik vaak nodig gehad de laatste tijd.  Begin april ga ik op retreat naar Ibiza, daar heb ik mijn regenjas vast niet nodig. Ik wil deze tijd ook gebruiken om alles echt een plekje te gaan geven zodat ik weer verder kan. Want het leven is te mooi om bij de pakken neer te gaan zitten..

Natuurlijk zijn er nog momenten dat ik het moeilijk heb. Dat zal ook wel zo blijven voorlopig.. Maar ik kan gelukkig ook nog genieten van kleine dingen en de lieve mensen om mij heen. Daar ben ik heel dankbaar voor!

Sta jij regelmatig stil bij dingen waar jij dankbaar voor bent? Het helpt je echt om positiever in het leven te staan. Zelf sluit ik de dag vaak af met in gedachten te benoemen waar ik dankbaar voor ben. Probeer het maar eens..

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
kleine badkamer tips
9 X Kleine badkamer tips & tricks

Zelf kom ik altijd ruimte tekort in mijn veel te kleine badkamer. Alle make-up ligt onhandig in een kastje, handdoeken...

Sluiten