Friday Favourite: dé nagellak kleuren van dit seizoen

Wat geldt voor mooie schoenen en leuke accessoires, geldt ook voor nagellak: je kunt er niet genoeg van hebben. Het gevolg is dat m’n hele beauty la uitpuilt met de mooiste lakjes voor mijn nagels. Welke nagellak kleuren on-trend zijn? You nail it met deze kleuren!

You nail it

Je staat te shinen voor de spiegel want je make-up zit perfect, je outfit staat geweldig en op het moment dat je je handen door je perfect gestylde haar haalt zie je je nagels… Oeps met die afgebladerde nagellak kun je echt de deur niet uit. Met welke trendy nagellak kleuren je helemaal on-trend voor de dag komt? Met deze 5 van onze favoriete kleuren weet je het zeker: you nail (& rock) it!nagellak kleuren trends

5 x trendy nagellak kleuren

 1. Dark colours

  Met donker gelakte nagels in kleuren als donkergrijs, zwart, dieppaars en bordeaux rood kom je deze herfst en winter prima voor de dag.

 2. Natural nude

  De nude kleur was al trendy en ik vind het dan ook helemaal niet vervelend dat deze mooie basic kleur nog steeds on-trend is.

 3. Glitter & glam

  It’s party time! Nagellak (met of zonder glitters) in de kleuren zilver, goud en metallic zijn perfect voor een party look. Komt dat goed uit in deze feestmaand.

 4. Classy taupe

  Je nagels gelakt in taupe staat super chique en net als de kleur nude combineert het prima bij elke outfit of the day.

 5. French manicure 2.0

Versier je nagels niet met een wit maar met bijvoorbeeld een zilver, goud of mettallic randje. How to do? Met een ‘striping tape’ lak je heel makkelijk een streepje over je gelakte nagels.nagellak kleuren essie

LACE ME UP ESSIE – 11,99 | PUNK ROCK RIMMEL LONDON – 7,99
CLOSING NIGHT ESSIE – 11,99 | BARE HUGG RIMMEL LONDON – 7,99
BOLD BEAUTY ESSIE – 9,99

Heb jij er lak aan?

Heb jij lak aan nagellak of is nagellak ook een van jouw favoriete beauty items? Zo ja, dan zijn Marlou en ik heel benieuwd welke kleur jij het liefste draagt?

Zit je te wachten tot je mooi gelakte nagels droog zijn? Kijk tijdens het wachten gezellig de nieuwe Curaçao vlog van Marlou ‘Pietermaai Curacao & Mambo beach‘, echt een aanrader!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
flatlay fossil q
Fossil Hybrid smartwatch testen!

De meeste van jullie weten dat ik een soort horloge tic heb. Bij elke outfit match ik mijn horloge en...

Sluiten