5 X Lekkere nagerechten voor kerst

Yummm, het kerstdiner zit er weer aan te komen en als ik eerlijk ben is dat ook een van de redenen waarom ik zo dol ben op kerst. Lekker lang tafelen, goed gezelschap, meerdere gangen, wijn erbij en niet te vergeten de lekkere nagerechten voor kerst. I love it!

Taken verdelen

Als je kiest voor een kerstdiner thuis, is het handig om de gangen te verdelen. De een zorgt voor het voorgerecht, de ander voor het hoofdgerecht, Piet doet de bijgerechten en Klaas zorgt bijvoorbeeld voor het nagerecht. Dit is echt een ideale verdeling omdat je op deze manier niet in je uppie uren in de keuken bezig bent met een compleet kerstdiner. Zo heb je extra tijd om gezellig met je familie en vrienden door te brengen.

Nagerechten voor kerst: I love it!

Over dat nagerecht wou ik het nog even in het bijzonder hebben, want ieder jaar vind ik dit weer een feestje. Als kind kon ik altijd al tijdens de helft van het hoofdgerecht zeggen dat ik vol was, maar voor toetjes was er een speciaal plekje. En nog steeds zeg ik tegen een dessert bijna nooit nee.

5 x nagerechten voor kerst

Heb jij nog geen idee wat je gaat maken dit jaar? Voor Followfitgirls.com schreef ik een artikel met vijf heerlijke nagerechten voor kerst. Van verantwoorde brownies tot een oreo taart en de door mij zo geliefde tiramisu. Benieuwd? 5 x nagerechten voor kerst.

Wil je kerst interieur ideeën opdoen? Dat kan: alternatieve kerstbomen, kerst interieur inspiratie & DIY houten kerstboom maken

Reageren

Your email address will not be published.