New arrivals: fashion musthaves in de shop

Er zijn weer new arrivals toegevoegd aan de Follow Fashion shop! Ondanks dat de winter nog niet afgelopen is begint het al mooier weer te worden en gaan we langzaam richting de lente. Dit betekent aan de kant met de dikke truien. Tijd om weer nieuwe items aan te schaffen. Welcome blouses, leuke tops, blazers, nieuwe accessoires en natuurlijk hét item van dit moment: De trenchcoat. Verschillende bloggers en celebs zijn er al in gespot. Deze mag dan ook niet in jouw kledingcollectie ontbreken! Je kunt kiezen uit de kleuren zwart of beige. Draag hem met een floppy hat, en voor de koudere dagen combineer je hem met een leuke sjaal.

Ook hebben we een aantal blouses aan de collectie toegevoegd. Overal mee te combineren en super stylish. Draag deze met een vest of blazer of combineer ze in de lente met leuke accessoires. Bijvoorbeeld met het prachtige nieuwe Philippe Constance horloge. Een echte klassieker!

Naast de new arrivals is ook de black boy back weer terug. Dé betaalbare look-a-like van de populaire Chanel Boy Bag.

Kijk hieronder mee naar de new arrivals of shop ze hier.

 

new-arrivals

new-arrivalsnew-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

new-arrivals

Net zo enthousiast geworden als wij? Of wil je meer musthaves zien? Klik dan hier om naar de Follow Fashion shop te gaan.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
cactus
Friday Favourite: de cactus

Je kunt er niet onderuit: de cactus is de nieuwe trend op interieurgebied. Ja, echt waar. Die stekende plantjes. Cactussen...

Sluiten