YAY! Weer een nieuwe aanwinst voor Groningen

Als je in het hoge Noorden woont, komt het nogal eens voor dat je jezelf moet verdedigen want men denkt dat er hier maar weinig te beleven valt. Niets is gelukkig minder waar, weten wij als Groningers! En helemaal nu de stad langzaam aan meer bekendheid krijgt en mee gaat doen met de ‘grotere’ steden. De ene na de andere hotspot opent haar deuren, sinds kort hebben we zelfs een Primark en ook de TK Maxx heeft zich inmiddels gevestigd in de stad. Maar daar blijft het niet bij want we hebben fijn nieuws voor de fashionliefhebbers in Groningen: Monki, het zusje van H&M, heeft namelijk ook aangekondigd naar het Noorden te komen!

aanwinst voor groningen

Monki staat bekend om haar hippe en betaalbare kleding en accessoires voor vrouwen en jonge meiden. Het wordt het vijfde filiaal in Nederland voor de winkel want Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht gingen ‘ons’ al voor. De winkel komt in de Herestraat 45 waar eerst modezaak Promiss zat. Wanneer Monki open gaat is nog niet bekend, maar aangezien de eerste vacatures al online staan (en aanstaande maandag verlopen) wordt er vermoed dat dit niet zo heel lang meer duurt. YAY!

Als er een top is die deze zomer niet mag ontbreken in jouw kast, is het wel de halter top. Lees meer.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
zomerjurkjes
6 X Zomerjurkjes onder de € 70

Heb jij je zomergarderobe al aangevuld met nieuwe zomerjurkjes? Wij gingen op zoek naar de leukste jurkjes onder de €...

Sluiten