YAY: Nieuwe Gossip Girl serie op komst!

Er waren dagen waarop ik amper mijn kamer verliet, omdat Serena en Blair mij volledig in hun greep hadden. Ze waren mijn BFF’s en ik was verliefd op zowel Nate, Dan als Chuck. Hun leventje was zo’n ver-van-mijn-bed-show dat het iedere keer genieten geblazen was. Misschien wel juist omdat zodra ik de kamer verliet, ik weer in mijn oude vertrouwde omgeving was zonder heksen als Georgina. Die uiteraard ook weer een geliefde en vriendin wordt, want net als in GTST gaat iedereen altijd minstens een keer met elkaar. Vijand of vriend.

YES! Goed nieuws

Nu ik er weer bij nadenk mis ik de perikelen toch echt wel. Er was geen andere serie die je zo liet meeleven als bij Gossip Girl. En dat is waarschijnlijk de reden dat iedereen nu in rep en roer is want er is nieuwe hoop! Gisteren kwam het bericht naar buiten dat er een nieuwe Gossip Girl serie in de maak is en dat is precies wat we nodig hebben.

Het netwerk achter onder andere Game of Thrones (dat belooft wat!) heeft laten weten de rechten van Prep te hebben gekocht. Prep, een boek dat uitkwam in 2005 en het leven volgt van een buitenbeentje dat naar een chique kostschool gaat, heeft verdacht veel overeenkomsten met Gossip Girl en dus kunnen we ons weer verheugen op veel intriges, rijkeluiskinderen en zowel liefde als haat. Het casten moet nog beginnen dus we moeten nog even geduld hebben, maar waarschijnlijk wordt dat dadelijk rijkelijk beloond!

gossip-girl-serie

Benieuwd naar het nieuwe huis van Marlou? Bekijk hier haar hometour!

Bron foto: www.playbuzz.com

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
hair rings
Monday Moodboard: Hair rings

Jezelf een nieuwe coupe aan laten meten is minstens zo leuk als het aanschaffen van een nieuwe garderobe, toch? Daarom...

Sluiten