Nieuwe posters en lijsten geshopt!

Vorige week schreef ik al over tips voor het (re)stylen van je woonkamer. Eén van de dingen die ik regelmatig doe is nieuwe lijsten en posters shoppen. Niet alleen voor onze woonkamer.. Voor het hele huis! En de veranda natuurlijk. Overal waar je in ons huis loopt zie je wel een mooie lijst aan de wand hangen. Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling van Desenio binnen en dit weekend heb ik alle posters ingelijst en een mooi plekje gegeven.

Met de code “FOLLOWFASHION” krijg je 25% korting op potsers, van 17 t/m 19 juli* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Nog meer groen in huis!

Naast alle planten in huis voeg ik nog meer groen toe in de vorm van posters. In de woonkamer heb ik onze lijst met veren poster vervangen voor de poster met mijn favoriete plant: Monstera Three. Toen ik bezig was kreeg ik de smaak te pakken en besloot ik ook de kussentjes te veranderen. Zo heeft de woonkamer even een hele nieuwe look gekregen. De combinatie van velvet, goud en blauw geeft me echt een rustig gevoel.

In de eetkamer heb ik ook 3 lijsten neergezet in verschillende formaten. Zo is het speels en toch strak! De middelste poster had ik al (zelf gemaakt en laten printen), de andere twee zijn van Desenio.

desenio desenio

deseniodesenio

In de keuken heb ik ook een nieuwe lijst met poster Dandelion neergezet. Een prachtige uitgebloeide paardenbloem, hier was Jurre’s oma zo gek op.

desenio

Poster links: Monstera, Poster rechts: Palm Tree Leaves Close Up

 

Posters in de veranda

Ook in de veranda heb ik weer een nieuwe lijst en poster opgehangen. Voor het ultieme beachy gevoel koos ik voor de poster met de naam Surfers van. 

desenio

 

Ben jij nog op zoek naar posters of lijsten? Neem zeker even een kijkje op Desenio.nl en gebruik de code FOLLOWFASHION om 25% korting te krijgen t/m 19 juli!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Desenio

desenio

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
woonkamer inrichten
5 Tips om je woonkamer opnieuw in te richten

Ik zat net foto's terug te kijken van twee jaar geleden. Toen zag onze woonkamer er toch wel anders uit!...

Sluiten