Dikker & voller haar na de 30 dagen challenge?

Mijn 30 dagen challenge van NIOXIN zit er op! Een maand lang gebruikte ik de producten om mijn haar dikker en voller te maken. In deze blog vertel ik alles over de producten die ik heb gebruikt en de werking hiervan. Normaal gesproken was ik mijn haar zo min mogelijk (lees: 2 à 3 keer per week) maar dat was afgelopen maand wel anders! Mijn hoofdhuid had goede verzorging nodig en moest zo schoon mogelijk zijn, zodat mijn haar beter en dikker kon worden. Ik heb mijn haar een maand lang elke dag of om de dag gewassen. Tijd om het resultaat te bekijken.

De producten

Het leek bij mij in de badkamer wel een haarsalon met al die producten! Heerlijk om mijn haar zo veel aandacht te geven. Dit gaf me ook echt wat rust omdat ik meestal alles in de haast doe. Afgelopen maand heb ik echt tijd en rust gevonden voor mijn beauty ritueel. Dit heeft me dus in ieder geval al één ding opgeleverd: meer me-time in de badkamer, waar ik bewust aandacht schonk aan mijn haar en hoofdhuid. Heerlijk na zo’n drukke en toch best stressvolle periode.

nioxin behandeling

Het resultaat

En dan het moment van de waarheid: hoe is mijn haar na de 30 dagen challenge van NIOXIN? Ik zal eerlijk zeggen dat ik niet direct voelde dat mijn haar veel dikker is geworden. Wel merkte ik langzaam dat het er voller uit zag. De producten die ik gebruikte zorgen ervoor dat mijn haar meer volume heeft gekregen. Eigenlijk zou ik mijn haar weer moeten laten knippen, maar dat heb ik bewust niet gedaan. Anders kon ik de before en after foto natuurlijk niet goed vergelijken.

nioxin before after

Zoals je op de foto kunt zien is mijn haar echt wel voller geworden! Voordat ik deze foto’s nam was ik een beetje bang dat je niet zoveel resultaat zou zien. Omdat ik mezelf elke dag in de spiegel zie en ik tussendoor geen foto’s heb genomen, was het lastig om de transformatie zelf te zien. Maar nu ik deze foto’s zo onder elkaar zet ben ik echt heel blij met het resultaat! Mijn haar ziet er toch echt voller uit dankzij de producten van NIOXIN.

En de ‘inhammen’ ?

Ik heb mijn inhammen behandeld met de Hair Booster van NIOXIN. Ook hier heb ik een before en after foto van gemaakt. Zoals je kunt zien is het hier ook echt wat voller geworden!

before after

Ik ben erg enthousiast en blijf deze producten zeker gebruiken! Hoe zal mijn haar en na een half jaar uit zien..?

Meer informatie over NIOXIN en de salons waar deze producten bij worden aangeboden vind je hier.

 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met NIOXIN

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
bali tips
Bali Tips & ons reisverslag

Vorig jaar heb ik samen met mijn vriend een heerlijke rondreis door Bali gemaakt. Mijn camera ging mee want ik...

Sluiten