5 X Noorse bloggers die je moet kennen

Ik hou van Scandinavische bloggers. Zeg ik dat goed? Nee…ik aanbid ze! In het Hoge Noorden, waar praktisch iedereen een blog heeft, weten ze wel raad met een camera, laptop en fijne outfits. Nou staan de Zweedse fashionista’s al continu in de spotlights. Tijd om verder te klikken naar het verfrissende buurland Noorwegen. Want ook daar vind je een scala aan blogs die je minimaal één keer in je leven moet aanklikken. Gewoon, omdat ze het waard zijn!

Oké, nou moet ik eerlijk bekennen dat Caroline Berg Eriksen toch wel de voornaamste reden is voor dit artikel. Ik móet haar gewoon aan jullie voorstellen. Caroline is in Noorwegen bekend als ‘fotballfrue’ en tot voorkort heette haar blog ook zo. Ze is getrouwd met Lars-Kristian Eriksen en dat maakt haar – inderdaad – tot een voetbalvrouw. Ze hebben samen een prachtig kind. En op haar blog neemt Caroline je mee in haar perfecte leven. Leuk om bij weg te dromen.

Caroline Berg Eriksen

Al eerder schreven we over Noorse bloggers, waaronder de mooie Erica Mohn Kvam. Nu is het de beurt aan haar 17-jarige nichtje Aurora Mohn, die net zo leuk is! Het is niet heel raar als deze blog jaloerse gevoelens opwekt, want Aurora staat werkelijk stunning op iedere foto. Maar wat wil je ook met zo’n natural beauty?

Aurora Mohn

Marthe Borge is echt een sporty chick die negen van de tien keer in de gym te vinden is. Niet zo heel gek, want haar personal trainer is echt een hunk. Echt! Check zijn Instagram als bewijs: @frantzenkraft. Terug naar Marthe…naast het sporten houdt ze van koken. Ze deelt dan ook de lekkerste recepten zodat we zelf aan de slag kunnen. Daarnaast houdt ze van tutten en fashion en ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen.

Marthe Borge

Het rondje op de letter A was moeilijk te vinden op mijn toetsenbord, maar het was het zoeken zeker waard. Want Åshild Ringhus verdient een waardig plekje tussen het rijtje Noorse bloggers. Open je haar Instagram, dan zie je in één oogopslag een stijl die haar uniek maakt. Haar stijl is top, haar outfits zijn top…ze is gewoon top! En zeker de moeite waard om haar blog een bezoekje te brengen.

Ashild Ringhus

De beeldschone Annette Haga is stylist. Het kan ook bijna niet anders, want Annette heeft een geweldig gevoel voor mode. Fijn dat ze ons daar ook een graantje mee van laat pikken op haar fashionblog Nette Nestea. In één woord: wauw! Zonder twijfel mijn nieuwe favoriete Noorse blogger. Ze heeft alle ingrediënten in haar om uit te groeien tot een echte it-girl. We keep an eye on her!

Annette Haga

Kun jij niet genoeg krijgen van inspirerende blogs? Bekijk dan 6 X Fashion trends gespot bij modebloggers.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
ochtendroutine
7X Tips om je ochtendroutine te vereenvoudigen

Je ochtendroutine versnellen zal je dag een hele verandering geven. Niemand houdt ervan om vroeg op te staan en naar...

Sluiten