Olaplex behandeling & nieuwe highlights

Na een half jaar werd het wel weer eens tijd.. Nieuwe highlights! Mijn uitgroei begon nu balayage achtige vormen aan te nemen en voor de winter vond ik dat helemaal niet erg maar nu het weer lente is was ik wel toe aan een fris blond koppie. Ik bracht afgelopen week een bezoekje aan The Proof in Groningen. Naast highlights hebben ze ook een Olaplex behandeling gedaan. Hier was ik heel benieuwd naar want ik lees er steeds vaker over.

Wat is Olaplex?

Mocht er nou niet direct een belletje gaan rinkelen dan zal ik even kort uitleggen wat een Olaplex behandeling precies is. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Het is een behandeling om beschadigd haar weer gezond en glanzend te maken en dit gebeurt in drie stappen:

Stap 1: Olaplex door verf / blondering

De eerste stap begint al bij de kleuring, in mijn geval blondering. Olaplex wordt door de verf toegevoegd zodat het haar minder beschadigd tijdens de het (ont)kleuren.

Stap 2: Olaplex direct na het verven / ontkleuren

Nadat mijn highlights lang genoeg zijn ingewerkt wordt mijn haar uitgespoeld en gaat de tweede stap van Olaplex erin. Dit heeft ongeveer 10 minuutjes ingetrokken.

Stap 3: Olaplex behandeling voor thuis

De derde stap heb ik meegekregen naar huis en kan ik de komende 6 weken mijn haren mee verzorgen. Deze versie is iets minder sterk dan die ik bij de kapper heb gekregen maar zal mijn haar sterker en gezonder maken. Eens per week moet ik de Olaplex 10 minuten laten inwerken

Ik ben heel benieuwd! Ik moet eerlijk zeggen dat ik na het verven niet direct resultaat zie maar wie weet is mijn haar na 6 weken een stukje gezonder. Ik heb namelijk altijd best droog en beschadigd haar van het blonderen. Het gaf me in ieder geval wel een prettig gevoel dat mijn haar dit keer ook tijdens het ontkleuren al beschermd werd.

the proof groningen

In het kader van ‘het oog wil ook wat’: The Proof is super leuk ingericht! Momenteel zijn ze nog bezig met een mini verbouwing want de houten plaat achter dit bakkersrek wordt de nieuwe bar!

olaplex behandeling

Mijn Olaplex behandeling & highlights aan het in laten werken

Blonde again!

The Proof Groningen wordt gerund door Ellen Naaktgeboren en is een hele fijne, kleinschalige kapper die gespecialiseerd is in het zetten van highlights en in het knippen van krullen. Perfect voor mij dus! Ik ben super blij met mijn frisse blonde lokken en ook heb ik er weer een stukje af laten knippen. Ik wil mijn haar graag weer wat langer laten groeien dus is er maar heel weinig afgegaan maar wel op een andere manier dan normaal. Deze krullenkapper heeft mijn haren droog geknipt en gekeken naar de vorm van mijn krullen. Niet kaasrecht dus nadat alles nat is gemaakt, zoals ik normaal meestal wordt geknipt. De voorkant heeft ze iets korter geknipt zodat er iets meer model in zit.

Benieuwd naar het resultaat van mijn bezoekje aan The Proof? Je ziet het in mijn nieuwe vlog!

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe lente kapsel vinden en ik houd jullie uiteraard op de hoogte van mijn Olaplex behandeling!

Heb jij al eens een Olaplex behandeling gehad? Laat het me weten!

  • Hoi! Ik ben zelf super tevreden met Olaplex. Heb sinds mijn twaalfde (ik ben nu 27) heel erg vaak mijn haar laten verven en blonderen en dat heeft mijn haar echt kapot en dood gemaakt. In 20155 wilde ik graag een balayage maar mijn kapster raakte dat sterk af, ze zei zelfs dat ze het zou weigeren om te doen. Wel stelde ze voor om een jaar lang even niks chemisch te doen met mijn haar, behalve de uitgroei natuurlijk want hallo?! haha, en elke week een goed masker en goede shampoo uit de salon. Ongeveer een jaar later, vorig jaar maart, heb ik het opnieuw geprobeerd en toen had mijn kapster Olaplex, en daar was zij zo enthousiast over en mijn haar was zoveel meer verbeterd dat het eindelijk kon! Na de behandeling zag mijn haar er zoveel beter uit en onbeschadigd! En dat na wel bijna 15 jaar lang verven en blonderen! Inmiddels laat ik bij elke verf en blondeerbeurt Olaplex mee mengen en heb ik altijd Olaplex #3 in huis!
    Wat een heerlijk spul is het zeg, i love it! Ik hoop dat het voor jou ook goed werkt!

    P.s. Leuke blogs & vlogs! Ik geniet ervan :)
    Groetjes uit Den Haag :)

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
win bedsupply
WIN: 100 euro shopping money bij Bedsupply

Het is weer tijd voor een leuke winactie! Omdat ik weet dat er ook veel interieur liefhebbers op Follow Fashion...

Sluiten