OOTD: streetstyle LA Sisters New Taste

Yes! We hebben hem eindelijk! De nieuwe LA Sisters New Taste top is wat ons betreft echt een topper. Stoer en lekker makkelijk om te combineren, zodat je het naar allerlei gelegenheden aankan.

Een goede spijkerbroek is een must. Eigenlijk zijn meerdere goede spijkerbroeken een must. Hoewel je perfect sneakers onder een denim broek kan combineren op een lazy day, is af en toe opvallen met fashionable heels ook wel leuk. Vandaag kozen we voor hele opvallende plateau hakken, maar je kan natuurlijk ook voor een iets minder heftige variant gaan.

Het leuke van de LA Sisters New Taste top is dat je eigenlijk helemaal de kant op kan gaan die jij wil. Ga je, zoals wij vandaag doen, de streetstyle kant op en combineer je de top met denim? Zorg dan dat je een goed matchend sieraad erbij kiest, zoals een horloge. Dit fleurt de boel wat op en zorgt voor een nog betere look. Geef de outfit meer kleur door een tas te kiezen in beige of taupe (of een felle kleur) in plaats van zwart.

Wil jij graag zien hoe je de top chic en fancy combineert? Bijvoorbeeld met een high waisted midi skirt? Binnenkort geven wij je hier inspiratie voor! In de tussentijd zou ik de top zo snel mogelijk in huis halen!

new taste la sisters

Hakken: Asos €39.42| Horloge: Follow Fashion | Top: Follow Fashion € 18,90| broek: Follow Fashion € 34,95| Tas: Follow Fashion € 44,95

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
sequin-skirt
Outfit of the Day: Sequin Skirt

Lieve Follow Fashion lezers, vandaag even een iets persoonlijker artikel met deze outfit of the day: Sequin Skirt. Meestal laat...

Sluiten