Originele variaties op bananenbrood

Als je ons op de redactie vraagt naar onze favoriete snack, acht ik de kans vrij groot dat we dit beantwoorden met bananenbrood. Sinds de hype vorig jaar is losgebarst staan we regelmatig in de keuken om een broodje te bakken. Als tussendoortje, late night snack of als ontbijt; het gaat ons niet gauw vervelen.

Varieer erop los

Groot voordeel van deze snack is, naast de heerlijke smaak, natuurlijk dat het ook nog eens verantwoord is. En daar worden we blij van. Om te voorkomen dat we ooit uitgekeken raken op deze snack, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe variaties. Heb jij de blauwe bessen variant bijvoorbeeld al geprobeerd? Of blijf je bij de good old chocolade cake?

bananenbrood recept

Maar er is meer! Wist je bijvoorbeeld al dat je ook heel goed kunt bakken met wortel? Zo krijg je een mix tussen een carrot cake en bananenbrood en zeg nou zelf; klinkt dat niet als de hemel? Ook nutella en koffie liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want deze ingrediënten komt ook erg goed tot hun recht in de cake. Bekijk hier alle recepten: Recepten voor bananenbrood liefhebbers.

Varieer erop los en laat ons vooral weten wat jouw persoonlijke favoriet is!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
haartrends voor het najaar
Haartrends voor het najaar

Onlangs verscheen al het artikel met de trendkleuren voor het najaar, nu is het de beurt aan de haartrends. Blijven...

Sluiten