Magna’s outfits: Oud en Nieuw

De jaarlijks terugkerende vraag, ‘wat trek ik aan met Oud en Nieuw?’ is er een die bij mij al begint te borrelen zodra de maand december nog maar net begonnen is. Een flitsend jurkje met pailletten of dit jaar toch maar wat subtieler? Een hoge hak of toch comfortabele schoenen? Haar los of vast? Allemaal dilemma’s die opdoemen gedurende de laatste maand van het jaar. Het belangrijkste vind ik dat mijn outfit stylish en feestelijk is maar ook de hele avond (en nacht) lekker zit.

Normaal deel ik dagelijks mijn outfits op mijn eigen blog Love being petite. Vandaag, geheel in party stijl, leg ik hier op Follow Fashion vijf van mijn mogelijke outfits voor die ik met Oud & Nieuw aan zou kunnen doen.
Ik ben heel benieuwd naar welke jullie de leukste vinden.

Wat trek ik aan met Oud en Nieuw?

Optie 1:
Het korte jurkje met lange mouwen

Mijn favoriete soort jurkjes zijn die met lange mouwen. Superchic vind ik het als een jurkje kort is van lengte maar wel lange mouwen heeft.

Shop deze outfit:
Sheinside jurkje met kant en lange mouwen € 51,54
Zara zwarte pumps met bandjes € 49,95


Wat trek ik aan met Oud en Nieuw?

Optie 2:
De pailletten broek

Een feestelijke vervanger voor een jurkje en super stylish is een broek met pailletten. Ik draag hem het liefst met hoge hakken en een simpel witte blouse.

Shop deze outfit:
H&M pailletten broek € 34,99
Vero moda witte blouse € 37,14
Asos zilveren pumps € 54,29


Wat trek ik aan met Oud en Nieuw?

Optie 3:
De Little Black Dress

Altijd goed, een zwart jurkje. Persoonlijk hou ik van een LBD met een twist, zoals deze met één lange mouw. Ik draag m met embellished accessoires zoals een clutch en riem bezaaid met parels, kralen en pailletten.

Shop deze outfit:
Asos one sleeve dress € 54,29
Asos sequin clutch € 42,86
Asos embellished riem € 28,57
Zara zwarte pumps met bandjes € 49,95


Wat trek ik aan met Oud en Nieuw?

Optie 4:
De embellished jurk

Een van mijn favoriete kledingstukken in mijn garderobe is dit lichtroze jurkje met lange mouwen en flink bezaaid met spiegeltjes, pailletten en andere soorten kralen.

Shop deze outfit:
Asos embellished long sleeve dress € 171,43
Asos zilveren pumps € 54,29


Wat trek ik aan met Oud en Nieuw?

Optie 5:
De Black & Gold

Zwart en wit is een combinatie die altijd werkt, ook voor een feestje. Om mijn zwart witte outfit party ready te maken mix ik het met goud zowel in kleding als met accessoires.

Shop deze outfit:
Vero moda witte blouse € 37,14
Forever 21 gouden rok € 16,50
Topshop gilet € 59,00
Follow Fashion zwarte snake tas € 24,95
Asos zwarte lak pumps € 38,57


Avondje thuis of nachtje doorhalen

Ik houd wel van een feestje en moet eerlijk bekennen dat ik het tijdens Oud & Nieuw al geregeld licht heb zien worden. De perfecte NYE begint voor mij gezellig thuis met familie, vrienden, hapjes en drankjes in overvloed en om 12 uur vuurwerk kijken. Dan tegen een uur of half twee met hoge hakken, strakke jurk en idem panty de fiets op richting een goed feestje zonder eindtijd en de rest van de nacht dansend doorbrengen met vriendinnen.

Houd mijn blog Love being petite in de gaten voor meer foto’s en details van deze outfits.

Lees ook: 10 X de leukste party outfits

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
10 X Kerst interieur inspiratie

Nu Sinterklaas het land uit is gaan de meeste mensen massaal hun interieur in kerstsferen brengen, inclusief ikzelf. Kerst is...

Sluiten