Outfit inspiratie voor de feestdagen

Het lijkt nog best ver weg, maar voordat je het weet staan de feestdagen voor de deur. Hartstikke leuk en gezellig die feestdagen, maar trek je aan? Om je outfit stress te besparen gingen wij gingen wij alvast voor je op zoek naar leuke outfit inspiratie voor de feestdagen.

Outfit stressparty outfit marlou

December is coming, en dat betekent voor velen: outfit stress. Wat trek je aan tijdens Christmas diner? En daarna herhaalt het hele tafereel zich nogmaals voor the big New Year’s Eve party. Om je al die what to wear stress te besparen hebben wij nu alvast een paar leuke outfit trends voor je bij elkaar gezocht, hoe fijn is dat?!

Outfit inspiratie voor de feestdagen

Laat je heerlijk inspireren en straks shop je in no time je party kleding voor de feestdagen bij elkaar. Enjoy!

Dresses & skirts
party outfit feestdagen

Hoe feestelijk staat dit velvet jurkje dat Marlou draagt?!

Je voelt je er super vrouwelijk in, en als je kiest voor een opvallende kleur of stof (bijvoorbeeld rood, goud, metallic, velvet of veel bling bling) dan ben je in een keer the shiny star van de avond. De keuze dit jaar uit feestelijke dresses en shirts is echt enorm. Kijk alleen maar naar het aanbod merkkleding van Expresswear.nl, en het kan het bijna niet anders of zit wel iets leuks voor je bij.

foute kersttrui

Je ziet het, een party dress gecombineerd met een foute kersttrui en een paar sneaker staat super leuk!

Party suit

Damespakken en jumpsuits zijn helemaal trendy. Ze zitten niet alleen heel comfortabel, je kunt ’em zowel super chique en lekker nonchalant dragen. Ik denk dat ik deze feestdagen ga voor een mooi damespak, gecombineerd met een paar sneakers. Bij My Jewellery heb ik al een leuke pantalon en blazer met een leopard print gespot. Maar het velvet pak dat Marlou hieronder op de foto draagt, vind ik ook ontzettend feestelijk.outfit inspiratie voor de feestdagen

Zowel met de kerst en oud en nieuw staat een velvet pak heel feestelijk.

Shiny shoes

Let’s talk about shoes! Ga je voor super vrouwelijk? Dan zijn een paar pumps of zilveren boots helemaal trendy, of wijk lekker af van ‘de standaard’ en trek een paar gympen bij je party outfit aan.kerst outfit

Statement accessoires

Een party outfit is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Afhankelijk van hoe opvallend je feestelijke outfit en je schoenen zijn, maak je je party look helemaal af met bijvoorbeeld een paar statement oorbellen.

Nu we toch in de kerstsfeer zitten: onze favoriet kerst interieur ideeën.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
DIY Doodle Clay
DIY met Doodle Clay en Q&A

Eerder deze week deed ik via Instagram een oproep om vragen in te sturen voor een Q&A video. Gister ben...

Sluiten