Outfit inspiratie voor de feestdagen

Dat de feestdagen er dit jaar iets anders uitzien dan de afgelopen jaren… ik denk dat je gelijk begrijpt wat ik hiermee bedoel. Toch is er één ding waar je net als andere jaren helemaal voor kunt gaan: een super toffe outfit! Tja, want of je de feestdagen het nu groots online of ik kleine huiselijke kring viert; je wilt natuurlijk de perfecte outfit dragen!

Denk jij: ‘Super leuk idee Lianne, maar wat moet ik dan aantrekken?’ Outfit stress is echt niet nodig: outfit inspiratie voor de feestdagen. Enjoy!

What to wear?

Om je niet alleen een ongezonde dosis outfit stress te besparen, houd ik het simpel: ga deze feestdagen voor een trendy jumpsuit of een party dress. Zo voorkom je nu niet alleen outfit, maar ook keuze stress. Handig toch?!

Party dress

Als er een kledingstuk is waarin je je gelijk heel vrouwelijk voelt is het wel een jurk. En zoals elk jaar is er keuze genoeg uit trendy en feestelijke jurken. Dat er ook dit jaar weer heel veel keuze ontdekte ik tijdens mijn eigen zoektocht naar een dress to impress; de webshop van OTTO staat vol met feestelijke jurken!

Kies je een jurk in een opvallende kleur of verrassende print? Of ga je lekker over de top voor veel bling bling! Waar je ook voor gaat, een ding is zeker; you dress to impress!

Trendy jumpsuit

Weet je wat ik het fijne van een jumpsuit vind? Hij zit heerlijk comfortabel en staat ook nog eens heel chique. Mits je er de juiste items bij draagt. Een jumpsuit met sneakers staat natuurlijk helemaal leuk. Maar of het feestelijk is? Als je een vrij basic jumpsuit kiest draag er dan een paar statement sieraden bij voor de feestelijke touch. Is je jumpsuit al een party op zich? Dan ben je met een paar mooie hakken eigenlijk al klaar!

Weet jij al welke outfits jij deze feestdagen gaat dragen? Ik ben er al uit; een dress to impress en tijdens de jaarwisseling I jump around in my jumpsuit!

Is jouw interieur nog niet feestdagen Proof? Tips voor meer warmte en sfeer in huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
interieur wishlist
Deze items staan op mijn interieur wishlist

Dat een huis nooit af is, dat vond ik eerlijk gezegd altijd een beetje overdreven. Her en der een lik...

Sluiten