Outfit inspiratie: Witte jeans

De witte jeans is bij mij al lange tijd favoriet. Het is een van die items waar ik eerst een hekel aan had, maar inmiddels heb ik er twee in mijn kast hangen en die komen ook regelmatig de kast úit. Het combineren van een wit item vind ik op de een of andere manier een stuk lastiger dan met zwarte kleding en dus vond ik het tijd voor wat outfit inspiratie.

Met het lekkere weer en de zomer in het vooruitzicht, is wit favoriet bij velen. De combinatie met zwart oog altijd meteen wat hard naar mijn idee en de all white outfits zijn leuk, maar niet altijd even praktisch en soms willen we gewoon eens wat anders. Ik nam een (af)kijkje bij mijn favoriete blogger Sincerely Jules en zag dat de kleur wit veelal wordt gecombineerd met pasteltinten. Geen gekke combi en zeker de moeite waard om eens te proberen als je het mij vraagt. Verder komen streepjes extra tot hun recht op een witte broek en met deze maritieme look zit je sowieso goed in de zomer. Spijkerjasjes zijn een grote trend op het moment en ook deze zijn perfect te combineren met de witte jeans. Genoeg mogelijkheden in ieder geval! Kijk maar mee:

witte jeans

Ben jij nog op zoek naar een perfecte witte jeans? Ik zocht de mooiste voor je op:

witte jeans

Destroyed jeans 59,95 | High waist 59,95 | Basic jeans 49,95

  • Ik houd ook van witte kleren, maar ik ben echt een ramp om ze ook wit te houden (2 katten die graag op schoot zitten, een dochter met vieze handjes en ik ben ook nog eens onhandig)

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
jongste kind
12 Herkenbare momenten als jongste kind

De jongste heeft het niet altijd makkelijk, daar kan ik met twee oudere zussen gerust over mee praten. Want hoewel...

Sluiten