Outfit inspiratie voor de zomer + personal update

Het houdt maar niet op met het heerlijke weer! Mij hoor je niet klagen hoor.. Het liefst zou ik in een warm land wonen want ik gedij gewoon heel goed in deze temperaturen. Ook vind ik het heerlijk om mijn zomerse garderobe weer uit te kunnen pluizen en nieuwe outfitjes samen te stellen.

Als je mij op Instagram volgt (@marlouvolkerink) zie je regelmatig zomerse outfits (en bikini’s) voorbij komen. Het leek me leuk om een aantal van mijn outfitjes te bundelen in deze blogpost zodat je weer wat outfit inspiratie voor de zomer hebt. En.. tijd voor een personal update. Hoe gaat het nu met mij en wat heb ik zoal uitgespookt de afgelopen maanden?

Hoe gaat het nu met je?

Goed! Ik zit heerlijk in mijn vel. Ik geniet van de zomer, van de vrijheid die het ondernemerschap mij brengt en van de inspiratie die op komt ploppen. De afgelopen maanden waren natuurlijk vrij hectisch omdat ik druk was met het opzetten van mijn nieuwe business. Ik richt me met Marlou.nl op een nieuwe doelgroep: vrouwelijke onderneemsters die willen groeien met hun (online) business.

Business coaching & online trainingen

Dit doe ik door online programma’s aan te bieden, in de vorm van webinars en masterclasses, een coaching traject en een eigen podcast show. Het is zo leuk om met deze vrouwen te werken en ik krijg er ontzettend veel energie van. Zelf heb ik ook een business coach in de hand genomen en zit in in verschillende Mastermind groepen. Het werkt ontzettend goed als je je omringt met gelijkgestemde ondernemers. Elkaar verder helpen is zo leuk!

Even wat rustiger aan & we time

Kortom, het gaat goed. Wel heb ik besloten om na deze drukke periode even wat rustiger aan (proberen) te gaan doen. Eind deze maand vliegen we voor een weekje naar Samos om samen even lekker bij te tanken en wat quality time samen te hebben. Dit weekend stond eigenlijk vol met feestjes maar we hebben besloten om lekker samen in Groningen te blijven. Te genieten van onze heerlijke tuin, de jacuzzi en elkaar :)

Ook heel belangrijk!

Outfit inspiratie voor de zomer

Hieronder een aantal outfits van de afgelopen tijd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel weinig nieuwe dingen geshopt heb.. Jur en ik zijn laatst een keer de stad in geweest en toen heb ik wel wat nieuws gekocht maar heel veel items zijn van vorig jaar.

outfit

Deze look droog ik tijdens mijn Birthday party in mei!

outfit inspiratie zomer

Een zomerse business look! Mijn kettingen shop ik vaak bij My Jewellery.

outfit inspiratie zomer

Tussen het werken door ga ik regelmatig even wandelen met Bounty en Mila. Dit is zo fijn, zeker met dit weer! Het shirtje wat ik draag kocht ik laatst bij Scotch & Soda.

outfit inspiratie zomer

Gezellig een dagje met Rosa weg. Ze was jarig geweest en ik trakteerde haar op een high tea en beauty behandeling.

Heerlijk genieten in onze fijne tuin en veranda!

outfit inspiratie zomer

Ook dit jurkje kocht ik vorig jaar. Ik zag dat ze bij Wildstore.nl ook super veel leuke jurkjes en playsuits hebben.

outfit inspiratie zomer

Een afspraak in de stad. Wat doe je aan met deze hitte? Ik koos voor deze kokerrok die ik in New York kocht en mijn Costes top van vorig jaar. outfit inspiratie zomer

Ik ben gek op deze kleur: koraal rood.

outfit inspiratie zomer

Mijn lievelingsjurk die ik vorig jaar kocht bij Loavies.

Tijdens onze laatste shopping sessie kocht ik deze look bij Monki.

outfit inspiratie

Dit tasje kreeg ik van Bodil van Sayreen, cute heh? Te leuk met die tassels!

Ook een jurkje van vorig jaar met een tas van Stradivarius.

Smile! Voor de cover van mijn Podcast show droeg ik dit fijne witte jurkje. Ook super oud, maar nog steeds leuk!

Mijn podcast is te vinden via Itunes en via Soundcloud en heet ‘Marlou’s Business & Branding Bar’. In de afleveringen deel ik mijn ervaringen als onderneemster, geef ik tips op het gebied van marketing en branding en ga ik inspirerende ondernemers interviewen. De eerste twee afleveringen staan al voor je klaar!

PS. Heb je mijn vlog van vorige week al gezien

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
DIY: Hammock chair

Vandaag hebben we voor jou: Deze DIY Hammock Chair. Ook wel bekend als de hangmat stoel. Ik droom zelf al...

Sluiten