Outfit of the day: Céline bag

Het is eind Augustus en het weer is erg wisselvallig. De ene dag regent het en is het nog geen 15 graden, terwijl het de andere dag zomaar weer 20 graden kan zijn met een lekker zonnetje erbij. Daarom hebben wij een outfit of the day voor je klaarstaan waar je alle kanten mee uit kunt. De stijl is chic: perfect voor een feestje maar ook voor een dag op kantoor is dit de ideale outfit.

De look-a-like Céline bag is nog steeds erg populair. Hij is groot genoeg om al je musthaves in kwijt te kunnen en je kunt hem ook nog eens overal mee combineren. De tas is niet te onderscheiden van dé designer tas van Céline waar bekende bloggers en celebs mee worden gespot. Deze tas is een echte klassieker en kan het hele jaar door gedragen worden.

De Scuba Skirt van LA Sisters uit onze webshop zorgt er voor dat je figuur extra wordt benadrukt. Hij is van hoogwaardige kwaliteit waardoor hij niet doorschijnt. De mooie zwarte rits met zilveren details over de achterkant matcht perfect bij de rest van de outfit. De rok valt tot op de knie en is dus lang genoeg om in een classy outfit te dragen.

Ons nieuwe merk Lofty Manner heeft een aantal mooie items in onze shop gebracht. Zo ook de Dreamer tee. Dit mooie t-shirt is van hoge kwaliteit en heeft een ketting rond de hals zodat je niet nog op zoek hoeft naar een matchende ketting. Natuurlijk kun je deze er ook af halen. Het zwarte shirt stop je bij de Scuba skirt in wat een mooie taille creëert en het mooi afsteekt tegen het wit.

Omdat de ketting van de Dreamer tee al best opvallend is hebben wij gekozen om alleen onze Philippe Constance Watch in de kleur goud als accessoire toe te voegen. Het goudkleurige horloge heeft een zilveren plaat en een mooie strakke wijzerplaat. Het horloge bevat een schakelband waarvan de middelste schakels glanzend zin en de buitenste mat. Goed nieuws: dit horloge shop je nu in de SALE!

Wij combineerden deze outfit met deze prachtige zwarte high heels van de webshop Nelly.com.

celine-bag

Look-a-like Céline bag € 44,95 | Dreamer tee € 29,95 | Scuba skirt € 58,95

High heels € 35,- | Philippe Constance Watch € 39,95 € 29,95

Meer outfit inspiratie op doen? Klik hier.


Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
festival look
Blogger Battle: Festival Look

Voor deze laatste Blogger Battle van deze maand kregen de Bloggers de uitdaging om hun mooiste Festival Look te creëren....

Sluiten