Perfecte outfits voor warme dagen

Schreef ik vorige week nog een klein klaagzang over dat de zomer nog zooo ver weg leek, deze week is de zomer binnen handbereik. Temperaturen boven de twintig graden en volop zon. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik vind dat we dat ook wel meer dan verdiend hebben na zo’n koude Koningsdag, maar dat even terzijde. We blijven Nederlanders en die zeuren nu eenmaal graag over het weer. Over tot de leuke orde van de dag, want nu er warme dagen zijn, kunnen we eindelijk eens onze winter outfits de kast in doen en plaats maken voor zomerse looks. En oh wat was ik daar aan toe! Extra leuk dus om nu eens goed de tijd te nemen voor een outfitje on point. Hoewel dat naar mijn idee niet zo moeilijk is met lekker weer, want met een simpele, casual look zit je al gauw goed. Ik stelde drie leuke outfitjes voor je samen die je hup, zo in je winkelwagentje kunt gooien!

1. Gouwe ouwe

Iedere zomer komt deze look weer terug en dat is ook precies zijn kracht. Het is een tijdloze klassieker met items die nooit gaan vervelen. Extra reden dus om gewoon te zorgen dat je deze in je kast hebt hangen, want mocht je ooit zo’n dag hebben dat je ECHT niet weet wat je nu weer aan moet trekken, heb je altijd dit als backup plan.

outfits voor warme dagen

Levi shorts 59,95 | Converse 64,99 | Shirt 14,95

2. Girly girly

Hoe fijn ik mijn shorts ook vind, af en toe is het tijd voor een rokje. Gewoon omdat het zo lekker meisjesachtig voelt en je meteen de zomer in je bol hebt bij het dragen van een rokje.

outfits voor warme dagen

Plooirok 39,95 | Top 16,95 | Sandalen 59,90

3. Vamos a la playa

Bij zomerse dagen hoort natuurlijk het strand. Voeten in het zand, zon op je hoofd en de zoute zeelucht om je heen. Wat mij de perfecte zomerdag en daar hoort een gemakkelijk outfitje als deze bij zodat je snel in je bikini staat en de zee in kunt.

Schermafbeelding 2016-05-03 om 10.32.21

Jurk 59,95 | Bikini 49,95 | Slippers 23,-

Een gezonde levensstijl combineren met alle leuke festivals? Kan prima! Lees hier hoe.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
interieur houten bank
Interieur update: Ons nieuwe huisje

De laatste loodjes zijn aangebroken! We zijn bijna klaar met ons huis maar er kwam even iets tussendoor, namelijk de...

Sluiten