About Follow Fashion

Follow Fashion, onderdeel van Marlou BV, is opgericht in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een populair online lifestyle platform. Oprichtster en eigenaresse Marlou Volkerink geeft in haar persoonlijke rubriek een kijkje achter de schermen en deelt hier persoonlijke tips, outfits en video’s. Daarnaast bieden wij onze doelgroep (vrouwen, 24-35 jaar) dagelijks inspirerende artikelen over fashion, interieur, beauty en lifestyle. Follow Fashion is een lifestyle platform met een persoonlijke touch van Marlou waarbij ze haar passies voor mode, beauty en interieur deelt.

“Sharing the love for fashion and my interior obsession.”

Youtube

Op mijn Youtube kanaal (Marlou Volkerink) plaats ik wekelijks een nieuwe video! Naast mijn persoonlijke vlogs maak ik shoplog video’s en deel ik maandelijks mijn favoriete items op het gebied van mode, beauty en interieur. Naast mode is interieur één van mijn passies dus in mijn video’s geef ik regelmatig een kijkje in ons huis. Voor Followfitgirls.com maak ik workout video’s, deze vind je ook terug op mijn Youtube kanaal.

Social Media Award

FollowFashion.nl heeft in 2013 de Social Media Award050 gewonnen vanwege de sterke social medial strategie op o.a. Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Samenwerking / Adverteren

Interesse in een samenwerking? Leuk! Influencer marketing is een strategie die goed werkt omdat mijn volgers en lezers mij in veel gevallen al jaren volgen. Ik heb een band met ze opgebouwd en ze vinden het leuk om te lezen en te zien wat ik draag, hoe ik mijn huis inricht en wat voor items ik nog meer shop.

Daarnaast lezen ze op Follow Fashion graag over de nieuwste modetrends en de leukste webshops. Ik werk al jaren samen met diverse merken en webshops. Het mogelijk om op basis van een eenmalige campagne samen te werken.

Zie je mij liever als ambassadeur? Dan lijkt het me leuk om eens te kijken naar de mogelijkheden voor een lange termijn samenwerking waarbij ik gedurende een langere periode je merk promoot via mijn verschillende kanalen.

“Diverse merken zitten mijn kwaliteiten als content creator / fotograaf in waarbij ik mooie content maak voor mijn blog en social media kanalen. Dit is een win-win situatie want op deze manier zet ik het merk in the picture en zet het bedrijf mij in als een content medewerker. De foto’s / video’s die ik maak gebruiken zij dan weer voor hun eigen website / nieuwsbrief en socials.”

Voor meer info over samenwerken met mij / Follow Fashion, stuur even een mailtje: info@followfashion.nl

marlou volkerink follow fashion

“Ik denk graag mee over een goede influencer marketing strategie en vind het onwijs leuk om mooie content te maken om jouw merk in de picture te zetten op mijn blog en social media kanalen.” 

Over Follow Fashion

Marlou BV

Engelberterweg 10

9723EM Groningen

BTW nummer: NL001493163B83
KvK nummer: 80489524

Pers & Persberichten

Follow Fashion verschijnt regelmatig in de pers. Klik hier voor een impressie.

Persberichten kunnen gemaild worden naar pers@followfashion.nl

Het is niet toegestaan om screenshots van deze website te maken. 

BewarenBewaren