About Follow Fashion

Follow Fashion is een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. In 2011 is Follow Fashion opgericht door Marlou Volkerink en samen met haar redactieteam schrijft ze dagelijks over fashion, beauty en lifestyle. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en geven onze lezers een kijkje in ons leven en delen persoonlijke tips en ervaringen.

marlou volkerink

Owner & Founder of Follow Fashion: Marlou Volkerink

Webshop

Follow Fashion schrijft niet alleen over de laatste mode trends, we hebben ook een eigen webshop met betaalbare fashion musthaves. Klik hier om naar onze webshop te gaan.

Social Media Award

FollowFashion.nl heeft in 2013 de Social Media Award050 gewonnen vanwege de sterke social medial strategie op o.a. Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Samenwerking / Adverteren
We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden met webshops voor bijvoorbeeld onze Blogger Battle en winacties. Ook is het mogelijk om te adverteren op Follow Fashion d.m.v. een advertorial, opname in ons webshop overzicht of bijvoorbeeld een banner. Vraag ons naar de mogelijkheden: adverteren@followfashion.nl

BTW nummer: NL115064734B01
KvK nummer: 53334302

 

follow fashion

Adres

Follow Fashion

Oostersingel 3

9713 EW Groningen

Tel: 050 – 851 00 00

Pers & Persberichten

Follow Fashion verschijnt regelmatig in de pers. Klik hier voor een impressie.

Persberichten kunnen gemaild worden naar pers@followfashion.nl

Het is niet toegestaan om screenshots van deze website te maken.