About Follow Fashion

marlou volkerink

Follow Fashion is opgericht in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een populair online lifestyle platform. Oprichtster en eigenaresse Marlou Volkerink geeft in haar persoonlijke rubriek een kijkje achter de schermen en deelt hier persoonlijke tips, outfits en video’s. Daarnaast bieden wij onze doelgroep (vrouwen, 16-35 jaar) dagelijks inspirerende artikelen over fashion, beauty en lifestyle. Follow Fashion is een lifestyle platform met een persoonlijke touch van Marlou waarbij ze haar passies voor mode, beauty en interieur deelt.

“Sharing the love for fashion and my interior obsession.”

Youtube

Op mijn Youtube kanaal (Marlou Volkerink) plaats ik wekelijks een nieuwe video! Naast mijn persoonlijke vlogs maak ik shoplog video’s en deel ik maandelijks mijn favoriete items op het gebied van mode, beauty en interieur. Naast mode is interieur één van mijn passies dus in mijn video’s geef ik regelmatig een kijkje in ons huis. Voor Followfitgirls.com maak ik workout video’s, deze vind je ook terug op mijn Youtube kanaal.

Social Media Award

FollowFashion.nl heeft in 2013 de Social Media Award050 gewonnen vanwege de sterke social medial strategie op o.a. Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Samenwerking / Adverteren

Interesse in een samenwerking? Vraag ons naar de mogelijkheden: adverteren@followfashion.nl

BTW nummer: NL115064734B01
KvK nummer: 53334302

Adres

Follow Fashion

Engelberterweg 10

9723EM Groningen

Tel: 050 – 851 00 00

Pers & Persberichten

Follow Fashion verschijnt regelmatig in de pers. Klik hier voor een impressie.

Persberichten kunnen gemaild worden naar pers@followfashion.nl

Het is niet toegestaan om screenshots van deze website te maken.