4 X De perfecte outfit voor in het vliegtuig

De zomermaanden zijn inmiddels al een tijdje gaande, maar voor diegene die toch nog op vakantie gaat is het toch wel handig om te weten welke outfit je aan moet doen in het vliegtuig. Zelf vind ik het altijd heel fijn om super comfortabel in het vliegtuig te stappen, maar tegelijkertijd wil ik er leuk uitzien. Geloof me, dat is soms echt heel lastig.

4 x Comfortabele outfits voor in het vliegtuigmee in je koffer

1. Lange jurkjes

Wanneer je naar een warm land gaat wil je niet te koud gekleed de deur uit gaan, maar je wil je ook niet oververhit aankomen op je vakantiebestemming. Verschillende lagen zijn een oplossing, maar je maakt het jezelf net iets comfortabeler met een lange jurk. In Nederland kun je een panty met laarsjes onder je jurk aan doen en daarop nog een jasje. Je kan er zelfs nog een sjaal bij omdoen – ook lekker handig als kleedje voor tijdens de reis!

Kies wel voor items die je op je vakantiebestemming ook gaat aantrekken, maar nog belangrijker; een jurk en een jasje die niet te strak zitten, want daar ga je je aan irriteren tijdens een lange vlucht. Als je bijna op de plaats van bestemming bent, stop je de panty, het jasje en de sjaal zo in de tas.outfit inspiratie zomer

2. Joggers of flared pants

Wil je toch niet te overdressed uitgezwaaid worden, maar er wel leuk uit zien, dan kan je voor een comfortabele optie gaan. Ik vind joggers en flared pants de perfecte optie voor een reis! Ze zijn soms wel iets dikker qua stof, maar wanneer je het combineert met een luchtige top is het prima te doen.

3. Jeans

Skinny jeans zitten soms best ‘strak’ en is tijdens een lange vlucht misschien niet zo comfortabel. Toch zijn daar super handige oplossingen voor. Je kan je favoriete skinny prima combineren met sandaaltjes en een luchtige top. Voor de reis neem je een extra los vallende trui mee die gedeeltelijk over je jeans valt zodat je de knoop van je jeans gewoon los kan doen tijdens de lange zit. Niemand die het weet en het zal je reis een stuk aangenamer maken. Op je bestemming gaat de knoop weer dicht en de trui uit en je bent direct klaar voor de cocktailbar aan het strand! Of draag een een boyfriend jeans, die zit sowieso een stuk comfortabeler.

marlou volkerink

4. Pantalon

Dit is ook een van mijn favorieten tijdens een lange vlucht: een pantalon. Hij is luchtig, fashionable en zeer comfortabel. Combineer het met een t-shirt of luchtige blouse, zodat het zowel in Nederland als op de plaats van bestemming goed te dragen is. Nog een paar sneakers eronder en you are ready to go!

Wat neem je mee op vakantie? Dit moet er sowieso mee in je koffer!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
de leukste winkels in eindhoven
De leukste winkels in Eindhoven

Wij zijn gek op online winkelen, maar vinden het ook heerlijk om rond te struinen in 'echte' winkels. Omdat we...

Sluiten