Personal Update: De grote verbouwing & Amsterdam

Afgelopen dinsdag was het zover. De grote verbouwing is gestart! In mijn vorige blog kon je al lezen dat mijn vriend en ik een nieuw huis hebben gekocht en dat we druk bezig zijn met klussen om er ons droomhuis van te maken. We kunnen niet alles alleen en deze week is de aannemer gestart met de sloop van ons oude trapgat en het creëren van een nieuwe hal.

Had ik net eindelijk de boel een beetje gezellig weten te maken met onze oude meubels en een paar nieuwe items, kon alles weer aan de kant. Ons huis is nu één grote stofbende en het is er alles behalve gezellig. We lopen momenteel via een ladder naar boven en de enige plek waar we nog een beetje kunnen chillen is onze keuken en de slaapkamer. Maar alles voor het goede doel, het wordt echt heel mooi. Ik kan niet wachten tot het af is. Dan kunnen we ons huis helemaal af maken. Inclusief nieuwe vloeren en meubels.

marlou3

marlou4

marlou5

Had ik het net een beetje gezellig gemaakt.. (De posters shop je hier)

verbouwing1

En toen begon de grote verbouwing! 

verbouwing2

Doei open trap! Hier is de helft er al uitgesloopt, dat schiet mooi op. 

Mijn vriend en ik hebben na een lange zoektocht ein-de-lijk de perfecte bank gevonden voor ons nieuwe huis. Deze hebben we afgelopen week besteld. Helaas zit er door de feestdagen een extra lange levertijd op want betekent dat deze pas rond eind februari wordt bezorgd. Maar tot die tijd kunnen we nog prima met onze oude bank, dat scheelt.

En dan het beste nieuws: over precies een week vlieg ik naar Curaçao! Woehoeeee, daar heb ik ECHT zin in. Lekker chillen met mijn lieve vriend en twee lieve vrienden op een prachtig eiland, hartje winter. Wat wil je nog meer? Op Followfitgirls lees je meer over hoe ik midden in de winter ervoor zorg dat ik een bikini body creëer. Ook hield ik voor deze blog afgelopen week een sport- en eetdagboek bij. 

Afgelopen weken heb ik naast het klussen en werken niet heel veel bijzondere dingen gedaan. Ja, natuurlijk onze roadtrip met het team naar Rotterdam. Dat was een super gezellig weekend. Ik ben zo blij met de meiden! Naast dat we het heel gezellig hebben tijdens de pauzes, vrijmibo’s en dit soort leuke uitjes kunnen we ook goed brainstormen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat we vernieuwend blijven en dat we zorgen dat FollowFashion.nl zo leuk en interessant mogelijk is voor de lezers. We hebben daarom bedacht om vanaf nu elke week een kijkje op de redactie te geven in de rubriek Redactie Snaps. 

Verder ben ik deze week met Marinke naar Amsterdam geweest voor het event van L’oreal en voor een leuke afspraak. Oh ja! En afgelopen vrijdag was Marinke jarig dus gingen we gezellig op stap :)

marlou1

Met lieve Marink! 

loreal

Leuk event van L’oreal met de presentatie van alle nieuwe producten en make-up workshops

oreo taart

Met Sanne maakte ik deze onweerstaanbare Oreo taart! Klik hier voor het recept

marlou2

Party time! 

marlou6

Zo blij met deze nieuwe rugtas die ik voor de vakantie shopte bij Bagageonline

Ik denk dat het voor jullie heel leuk is om te zien wat er zoal gebeurt achter de schermen en dat jullie op die manier ook Anouk, Lisanne en Maayke leren kennen. Want zonder hen was FollowFashion.nl niet wat het nu is. Ik kan dan straks ook met een gerust hart de toko achter laten als ik op vakantie ga. Uiteraard gaat mijn laptop wel mee want ik kan niet 18 dagen met mijn luie reet op het strand gaan liggen. Er zal ook hier en daar wat gewerkt moeten worden. Nou ja, moeten.. Ik wil het graag. Het is natuurlijk mijn eigen bedrijf en dan is het helemaal niet erg om af en toe op je vakantiebestemming even bezig te zijn met je werk. Het is zo’n fijn gevoel dat ik even de kou, de verbouwing en het ‘gewone leventje’ even kan inruilen voor 18 dagen zon, zee, strand en gezelligheid. Ok sorry, ik hou er nu over op. Het is natuurlijk niet de bedoeling om jullie té jaloers te maken;)

Mocht je nou last hebben van een herfstdipje, dan heb ik nog wel een goede tip! Samen met Rosa maakte ik de #Happydeherfstdoor challenge, klik hier voor meer info!

Meer persoonlijke blogs van mij lezen? Klik hier en volg mij ook op Snapchat en Instagram: @marlou_ff

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
onepiece
Chillen in je onesie van Onepiece + WIN!

Hoi winter! Je bent in volle gang inmiddels en mij hoor je natuurlijk niet klagen. Ik vind het heerlijk om...

Sluiten