Photo Diary: Rachelle

De afgelopen weken zijn voor mij om minder leuke redenen anders uit gaan pakken dan ik had gepland en gehoopt, dus van veel leuke dingen op de planning ging ik naar rustig aan doen. Dat wil heus niet zeggen dat ik in deze photo diary niks leuks met je te delen heb hoor, ik heb de leukste kiekjes van afgelopen weken voor je verzameld! Vanaf september begin ik aan een nieuw avontuur, dan start mijn derde jaar van mijn studie (Communicatie) en begin ik met mijn vrije ruimte. Ik ga de specialisatie Fashion Retail volgen en heb er onwijs veel zin in en we beginnen direct met wat leuks: een fashion excursie naar Berlijn! Zo erg is het eind van de vakantie dus niet voor mij.

photo diary rachelle

Thuis aan het werk voor Follow Fashion! Lekkere crackers er bij met thee en gaan. Ik woon op kamers in Groningen, maar nu het nog vakantie is ben ik veel thuis bij hotel Mama en papa in Scheemda (huh wat is dat? Een dorpje ergens in het hoge Noorden). Detail: Zie het leuke stenen behang, love it!

photo diary

Ik ben in tussentijd ook nog bezig geweest met een leuke DIY! Hier is alvast een sneak preview te zien.

photo-diary

Mijn wimperstyliste (noem je dat zo?) was op vakantie, dus ik moest even wat langer wachten tot mijn wimperextensions weer konden worden bijgevuld. Maar yayyy, ze zitten er weer! Ik ben er echt zó tevreden mee. Op de bovenste foto zijn mijn wimpers te zien zonder extensions, ik heb al best lange van mezelf zoals je ziet. De onderste foto is het eindresultaat!

photo diary

Ook nog maar even een selfie om te laten zien hoe de wimperextensions lijken, het lijkt net of ik gewoon goede mascara draag hè? Detail: ook ik heb stenen behang op mijn kamer thuisthuis, wat een uitvinding.

photo diary

Nog lekker veel van het weer genoten door buiten te lunchen in het zonnetje. Knäckebröd met roomkaas, kipfilet en komkommer, heerlijk!

photo diary

Ik heb niet stil gezeten. Nadat mijn naaimachine het had begeven terwijl ik bezig was met de DIY paspoort cover, heb ik snel weer een nieuwe gehaald. Ik heb ook direct wat stofjes meegenomen van de stoffenwinkel (links) en ben bezig geweest met een culotte (rechts).

photo diary

Ik vind het altijd heerlijk om lekker nog in bed te hangen en alvast mail (en een aantal blogs) te checken voordat ik uit bed rol.

photo diary

Toen het zonnetje nog volop aanwezig was heb ik heerlijk geluncht met twee goede vriendinnetjes op het terras bij Newscafé in Groningen!

photo diary

Ik heb sinds juni een kamer in Groningen aan het Gedempte Zuiderdiep, een heerlijk plekje. Mijn kamer is ook heel fijn, maar het is heel wit en daarom heb ik soms de neiging om het een en ander te veranderen. Toen ik heb geschreven over de houten kistjes trend kon ik het zelf ook niet laten om houten kistjes op te hangen! Ik ben er heel blij mee.

photo diary

Lekker een dagje geshopt in Amsterdam! Het weer was wel wat minder, het was behoorlijk koud. Wel een goed excuus om zo snel mogelijk weer een winkel in te gaan ;)

photo diary

Deze leuke boots heb ik gescoord in Amsterdam, bij de Forever21.

photo diary

Er was hier en daar nog wat sale, in de H&M liep ik tegen dit leuke rokje aan! Hij was in de sale nog maar 5 euro, die kon ik natuurlijk niet laten liggen.

photo diary

Ik heb de afgelopen weken een paar keer met vriendinnen gezellig buiten de deur geluncht, heerlijk.

photo-diary11

Chocolate cures everything. Waar kan men nou gelukkiger van worden dan van een dikke chocolade cake + gesmolten chocola er over + choco M&M’s?! Mijn vriendin waar ik de cake mee heb gemaakt heeft me wel een halfuur staan uitlachen toen ik vertelde dat dit de eerste cake ever is die ik gemaakt heb. Ik schaam me lichtelijk nu ik dit typ, maar het is echt zo. Ik heb totaal geen geduld om uren in de keuken te staan, maar toen ik er achter kwam dat we voor deze cake alleen maar water hoefden toe te voegen ga ik het zeker vaker doen!

photo diary

No words needed. Yummy!

Wil je meer van mij zien? Volg me dan ook op Instagram @rachelleabs!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
zijden sjaal
Monday moodboard: zijden sjaal

De zijden sjaal hoort niet langer meer alleen maar thuis in de kledingkasten van chique vrouwen en oma's, hij heeft...

Sluiten