Primark Den Haag vanaf vandaag geopend

Primark Den Haag is een feit! Vandaag om 11.00 uur opent de nieuwe Primark vestiging officieel haar deuren. Het heeft even geduurd want de plannen voor de Primark Den Haag lagen er al een tijdje. In 2011 schreef ik al over de plannen van Primark Den Haag en toen werd het huurcontract getekend van het pand op de hoek van de Kalvermarkt en het Spui al getekend. Het pand telt maar liefst drie verdiepingen en zal daarmee de grootste Primark van Nederland zijn. Onlangs opende nog de vestiging van de Primark in Arnhem, die tot nu toe de grootste was.

VIDEO: OPENING PRIMARK ARNHEM

De Ierse winkelketen is flink aan het uitbreiden en het lijkt wel of de nieuwe vestigingen als paddenstoelen uit de grond schieten. Zo’n beetje elke maand hebben we wel weer een persuitnodiging in de mailbox zitten. Inmiddels zijn er al acht Primark filialen in Nederland waaronder in Almere, Hoofddorp, Rotterdam en Enschede. En er staan ook alweer plannen klaar voor nog meer vestigingen. Volgens geruchten komen er binnen niet al te lange tijd nog zeven vestigingen bij, o.a. in Zwolle zal Primark openen.

 PRIMARK DEN HAAG PRIMARK DEN HAAG

Primark houdt inzamelingsactie

Primark is de laatste tijd nog wel eens negatief in het nieuws gekomen vanwege de goedkope kleding die onder erbarmelijke omstandigheden gemaakt zouden worden. De winkelketen laat zich deze week van haar beste kant zien door een bijzondere kerstsamenwerking met de internationale wensorganisatie Make-A-Wish®. Voor elke verkochte Primark kersttrui in de week van 6 tot 12 december, schenkt het modemerk € 2 aan de vereniging Make-A-Wish®. Make-A-Wish® is een stichting die de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 17 jaar met een levensbedreigende ziekte wil vervullen om zo hun leefwereld te verrijken met kracht, hoop en vreugde. Het vervullen van een kinderwens is iets magisch en op deze manier worden kinderen toch eventjes uit hun dagelijkse routine van ziekenhuizen, dokters en behandelingen gehaald.

primark-kersttrui

Lees ook: Opening Primark Rotterdam Zuidplein

FOLLOW FASHION

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
Smoothie of the Week: Detox smoothie

Vivian Reijs heeft dé ultieme recharge detox smoothie gemaakt en die vonden wij zo interessant dat wij hem graag met...

Sluiten