4 x professionele kapsels voor naar kantoor

In het weekend kun je je haar dragen zoals je zelf wilt of zelfs lekker niks aan je haar doen. Doordeweeks naar kantoor heeft je haar iets meer aandacht nodig, zodat jij professioneel voor de dag kunt komen. Helaas hebben we s’ochtends meestal niet heel veel tijd om een spectaculair coupe te creëren, maar gelukkig hoeft het maken een professioneel kapsel niet heel lang te duren. Kijk mee naar 4 simpele, maar professioneel uitziende kapsels die je deze week naar kantoor kunt dragen.

1. De hoge paardenstaart à la Shailene Woodley

Een hoge paardenstaart is erg makkelijk te maken en ziet er ook nog eens super professioneel uit. Bijkomend voordeel: je haar hangt niet in je gezicht tijdens het werk.

2. De halve updo à la Emmy Rossum

Met deze coupe lijkt het alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan, maar het enige wat je hoeft te doen is de bovenste helft van je haar bij elkaar te pakken en dit vastzetten met een klein knipje. Succes gegarandeerd!

3. Een lage knot à la Diane Kruger

Niet alleen Diane Kruger draagt haar haar vaak in een lage knot, ook veel echte powervrouwen als Madonna en Kate Winslet worden vaak gespot met een lage bun. Wil jij er in 5 minuten ook uitzien als een echte powervrouw? Draag je haar dan in een lage knot.

4. Golvende lokken à la Lauren Conrad

Dit kapsel wordt vaak gespot bij Lauren Conrad. Draag je scheiding heel ver naar één kant en zorg dat je haar golvend over je schouders valt.

Welke van deze professionele kapsels ga jij aankomende werkweek proberen?

Bron: Marieclaire.com

Lees ook deze DIY: Creatieve vlechten geïnspireerd op celebs

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
sport
De beste momenten om te sporten

Wat is het beste moment om te sporten? Het antwoord op deze vraag is vaak: "wanneer ik eindelijk tijd of zin...

Sluiten