Interieur update: Ons nieuwe huisje

De laatste loodjes zijn aangebroken! We zijn bijna klaar met ons huis maar er kwam even iets tussendoor, namelijk de verhuizing van mijn kantoor. Ik heb besloten om de huur op te zeggen en om deels vanuit mijn nieuwe home office te gaan werken. We hebben zo hard gewerkt om hier ons droomhuis van te maken dat ik het ook super fijn vind als ik er wat vaker kan zijn. Ik werk nu dus twee daagjes vanuit huis en de andere drie dagen vanaf het kantoor van Brandfield (waar ik sinds kort als freelance Brand Manager werk voor 3 dagen in de week).

De verhuizing van mijn kantoor had nogal wat voeten in de aarde want wat verzamel je in de loop der jaren een spullen zeg.. Ik heb natuurlijk bijna 4 jaar een eigen webshop gehad dus hier had ik ook nog heel veel spullen van. Het kantoor was 110 m2. en doordat ik heb besloten om te stoppen met de webshop en me te focussen op de blogs en mijn freelance werk was het véél te groot geworden. Inmiddels hebben we één kamer in ons huis gebombardeerd tot opslaghok dus daar staat het nu helemaal vol. Echt wel jammer want dat was zo’n mooie kamer maar binnenkort gaan we alles uitzoeken en dan kan deze kamer ook weer opgeruimd worden.

Raamdecoratie

Afgelopen week zijn we weer verder gegaan in ons nieuwe huisje want de nieuwe raamdecoratie was binnen! Ons huis is een samengevoegde twee onder één kap en we hebben ervoor gekozen om twee verschillende raambekleding op te hangen. De kant van de woonkamer heeft witte houten jaloezieën gekregen en de kant van onze eetkamer en mijn kantoor heeft super mooie gordijnen gekregen die ik binnenkort in een andere blogpost zal laten zien. De witte houten jaloezieën staan super fris en ik ben hier super blij mee want het maakt ons huisje helemaal af. Wekenlang was de plek achter de bank dé plek voor al het gereedschap maar dit weekend hebben we dit verhuisd naar de schuur en kon ik het hier ook mooi inrichten!

Het voordeel van de verhuizing vanuit mijn kantoor is dat ik nu extra veel leuke woonaccessoires heb. Ik hoef voorlopig niks nieuws meer te kopen. Achter onze grijze bank heb ik het bankje van steigerhout neergezet die ik van mijn ouders heb gekregen. Deze stond eerst aan de eettafel maar ik vind hem hier ook wel heel leuk staan.

vlinderstoel

bank trendhopper

houten jaloezieëninterieur inspiratie raamdecoratie  vlinderstoel

Houten jaloezieën: raamdecoratie.com | Vlinderstoel: Bijenkorf | Wit krukje en lamp: Kwantum | Grijze bank: Trendhopper | Lantaarn: Loods5 | Geurkaars: Costes en Sostrene Grene

 

Meer van mijn huisje zien? Klik hier en volg mij ook op Instagram en Snapchat: @marlou_ff.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
modetrend jumpsuits
Modetrend: Jumpsuits

Jumpsuits zijn echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ondertussen is dit ook echt een key-item geworden en...

Sluiten