Rachel Zoe breidt merk uit met lipstick

Newly Mom Rachel Zoe kennen we voornamelijk als styliste van supersterren als Nicole Richie en  Keira Knightley. Ook heeft ze het druk genoeg met The Zoe Report via rachelzoe.com en het ontwerpen van (kinder)kleding. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook nog eens meegeholpen aan het ontwerpen van een lipstick!

De lipstick is het eerste product van het nieuwe cosmeticamerk Exude, dat vorig jaar is opgericht door Diane Breidenbach en haar man. Rachel hielp mee met het ontwerpen van de kristallen applicator. De lipstick is verpakt in een zachte tube en je kan het zowel dik als dun opbrengen. Rachel, tevens ambassadrice  van Exude, is helemaal weg van de nieuwe lipstick: “I would never promote something I don’t wear myself. I really believe in this product.”

Wij zijn benieuwd  naar de Exude Lipstick, die verkrijgbaar zal zijn in 9 lip crèmes en 5 lipglosses a $29 (zo’n €20). Helaas zijn ze de lipsticks alleen nog exclusief verkrijgbaar bij exudelipstick.com. De officiële lancering zal in oktober plaatsvinden.

Ga jij net als Rachel voor de Cranberry shade?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Vrouwenzender TLC brengt meer fashion op TV

Kijken jullie al? Elke avond na 18.00 uur wordt Animal Planet omgetoverd in nieuwe landelijke vrouwenzender TLC, een initiatief van...

Sluiten