5 X De lekkerste recepten met Nutella

Na de recepten met M&M’s is het nu de beurt aan onze grote vriendin Nutella. En ja, dat is gevaarlijk, want tijdens het schrijven van dit artikel liep het water mij al meerdere malen in de mond. Maar dan ook echt. Er bestaan niet voor niets populaire quotes als: ”You can’t make everybody happy, you’re not a Nutella jar”. Chocolade zorgt voor een flinke dosis geluk en al deze recepten met Nutella moet je eigenlijk gewoon uitproberen. Mag je mij vervolgens laten weten welke de absolute topper was, want dan waag ik mij daaraan.

1. Bananenbrood met Nutella

recepten-met-nutella-1

Bananenbrood is groot favoriet op de redactie, want lekker én verantwoord. Nutella aan dit broodje toevoegen lijkt ons een uitstekend plan. De combinatie banaan/chocola is immers heel geliefd! Het recept vind je hier.

2. Kaasflapjes met Nutella

recepten-met-nutella-2

De eerste keer dat ik deze combinatie voorbij zag komen was ik niet meteen verlekkerd, maar bij nader inzien denk ik dat de combinatie kaas/chocolade wel eens verrassend goed kan uitpakken. Wie probeert dit recept uit?

3. Muffins met Nutella swirl

recepten-met-nutella-3

Ik denk dat niemand deze heerlijk uitziende muffins zal weigeren. Of ze nu een perfecte swirl hebben zoals bovenstaande of de Nutella zit ergens in het cakeje verstopt maakt mij dan weer niet zo heel veel uit. Voor deze perfecte swirl muffins kijk hier.

4. Nutella rolletjes

recepten-met-nutella-4

Ik weet niet precies wat het is, maar dit plaatje brengt mij in de zevende hemel, want zeg nou zelf deze rolletjes met Nutella zien er toch te lekker uit?

5. Nutella croissantjes

recepten-met-nutella-5

Last but zeker not least; deze deegcroissantjes met Nutella. Ze doen mij denken aan mijn favoriete croissantjes met worstje van vroeger, maar dan misschien zelfs nog wel een tikkeltje beter.

Zoek je nog goede redenen om Nutella te eten? Lees dan hier het artikel: 10 X Goede redenen om chocolade te eten. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Haartrend: Hidden colors

De meeste haartrends doen mij niet meteen naar de kapper sprinten en dat heeft ermee te maken dat natuurlijke haarkleuren...

Sluiten