Lekkere recepten met zoete aardappel

Zoete aardappel is een hit in de fitgirl wereld en dat is ook niet gek als je nagaat dat de bataat naast heel gezond, ook nog eens super smaakvol is. Je kunt het op heel veel verschillende manieren bereiden en hoewel mijn favoriet toch echt de zoete aardappel frietjes (uit de oven) blijven, ben ik tegenwoordig steeds meer aan het variëren met deze groente. En dat bevalt me heel erg goed! Zo heb ik de bataat laatst een keer in aluminium folie op de barbecue gegooid en na dik twintig minuten had ik een heerlijke gepofte zoete aardappel. Lekker met een yoghurtsausje en wat bieslook.

Helaas is het niet iedere dag weer om de barbecue aan te steken en dus ging ik op zoek naar andere lekkere recepten met zoete aardappel. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden en vandaag zet ik mijn vijf favorieten voor je op een rijtje zodat je zelf thuis ook aan de slag kan. We vliegen voor deze gerechten van Turkije naar Thailand en Mexico dus het wordt zeker niet saai!

1. Noodles

recepten met zoete aardappel

Het recept vind je hier.

2. Gevuld met kip

recepten met zoete aardappel

Hier vind je het recept.

3. Curry

recepten met zoete aardappel

Bekijk het recept hier.

4. Tortilla

recepten met zoete aardappel

Klik hier voor het recept.

5. Kebab

recepten met zoete aardappel

Het recept kun je hier vinden.

Ben jij het grote feestbeest in jullie vriendengroep? Dan herken jij je vast en zeker in dit artikel.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
prune tas
WIN: Prüne tas t.w.v. € 229 !

Deze week hebben we een super leuke winactie in samenwerking met Republica Moda! Wij vrouwen kunnen er niet genoeg van...

Sluiten