Rechtszaak tegen het label Marc Jabobs afgelast

De rechtszaak die was gericht tegen Marc Jacob’s zakenpartner Robert Duffy is op het allerlaatste moment afgelast. De rechtzaak was in gang gezet omdat een ex werknemer(ster) van Marc Jacobs het label had aangeklaagd wegens misstanden in het atelier. Robert Duffy zou van het atelier een ‘seksueel geladen’ werkplaats hebben gemaakt, waar hij werknemers dwong seksueel gerelateerde praktijken uit te voeren. Zo heeft hij een werkneemster gedwongen om te paaldansen en maakte hij vaak seksueel getinte uitspraken.

Patrick Lataillade, de aanklager is direct naar dat hij zijn klacht had ingediend ontslagen. De zaak komt niet meer opnieuw voor de rechter omdat werknemers vaker hebben geklaagd over het gedrag van Robert Duffy, aldus Daily Mail.

Wij zouden denken dat het geklaag van meerdere werknemers juist meer bewijs oplevert, maar in deze zaak lijkt het toch averechts te werken. Wat vinden jullie?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Primeur: Sylvie van der Vaart voor Hunkemöller

Eerder konden jullie al lezen dat Sylvie van der Vaart het nieuwe gezicht is van de campagne van lingerieketen Hunkemöller....

Sluiten