Restyling slaapkamer: nieuwe raambekleding & meer!

Na een grote verbouwing in ons huis was de buitenkant deze zomer aan de beurt. Het hele huis is voorzien van nieuwe voegen, we hebben twee platte daken vervangen en nieuwe kozijnen gekregen. Op de slaapkamer hebben we nu ook een kantel-kiep raam, ideaal! Alleen hadden we een klein probleempje: de rolgordijnen die we hier hadden hangen pasten niet meer! Tijd voor nieuwe raambekleding dus.

plissegordijnen ophangen

Ben ik even blij met zo’n handige man! We hebben de gordijnen samen gemonteerd.

Plisségordijnen

Mijn zoektocht naar nieuwe raambekleding startte online. Via de website van Maatstudio ging ik op zoek naar gordijnen die geschikt zijn voor kantel-kiep ramen. Wij houden van een donkere slaapkamer dus de nieuwe gordijnen moesten ook goed verduisterend zijn. Uiteindelijk kwam ik mooie plisségordijnen tegen, in verschillende kleuren. Ik bestelde een aantal kleurstalen zodat ik de kleuren ook even ‘live’ kon bewonderen. We hebben gekozen voor de grijze verduisterende variant.

Het voordeel van deze gordijnen is, dat je ze zowel boven als beneden kan bedienen. Via zijgeleiders zitten ze vast op het raam en het blijft dus mooi op zijn plek, wanneer ik het raam open kantel. Ideaal!

 

Plissés zijn voor veel ramen toepasbaar; kleine, hoge en brede ramen, kantel-kiepramen en dakramen.  Er zijn ook plisségordijnen die geschikt zijn voor vochtige ruimtes.

Behind the scenes

plissegordijnen ophangen

Ze hangen! Zo blij met het resultaat. Weer een projectje afgerond samen :) Wij kozen voor plisségordijnen met handbediening. Je kunt ook kiezen voor een trekkoord,  bediening met top down bottom up  en  honingraatplissées. 

 plissegordijn

Restyling slaapkamer: het resultaat

Ik heb niet alleen nieuwe raambekleding in de slaapkamer.. Ook een geweldig nieuw rek met kleding, nieuwe planten én een nieuw dekbed overtrek! De slaapkamer heeft dus een kleine restyling gekregen. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

maatstudio plisse gordijnenmaatstudio

plisse gordijnen

Plisségordijnen: Maatstudio | Dekbedovertrek: Hema | Kledingrek: Brabantia | Mijn outfit: Costes

plisse gordijnen

Ben je nog op zoek naar nieuwe raambekleding? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Maatstudio! Mocht je zelf niet zo handig zijn; no worries. Ze hebben een service waarbij ze de gordijnen bij je thuis komen monteren. Gelukkig heb ik een handige man in huis dus wij konden dit prima zelf :)

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
keukenverbouwing
Het resultaat van onze keukenverbouwing!

Vorige maand schreef ik al over een upgrade van onze keuken en inmiddels hebben we een hele verbouwing achter de...

Sluiten