Video: Mooie krullen met Curl Secret van Babyliss

Afgelopen week was ik uitgenodigd in de salon van Rob Peetoom voor een Babyliss Event. Hier liet hair stylist Vincent Langedijk me kennis maken met een nieuwe tool: de Curl Secret. Dit apparaat belooft schitterende krullen met een langdurige fixatie, daar was ik wel benieuwd naar! Ik heb van mezelf al aardig wat krullen (deze dag had ik het wat stijler gemaakt en het werd uitgeborsteld in de video dus dat zie je niet zo goed) maar dat zijn meer golven in plaats van ‘echte’ krullen. Vincent vertelde me dat de Curl Secret een keramische binnenkant heeft wat zorgt voor constante en gelijkmatige warmteverdeling. Je kunt kiezen voor twee temperaturen: 210 C of 230 C.

Ik was echt verbaasd toen hij aan de slag ging met het apparaat! Vincent pakte steeds kleine plukken en plaatste de Curl Secret om mijn lok. Floep! Het haar wordt automatisch naar binnen getrokken en komt er na zo’n 8 seconden prachtig gekruld uit. Het resultaat: een mooie bos gestylde krullen die zeker nog twee dagen goed bleven zitten. Ik sliep met mijn haar bovenop vast in een clip en de volgende ochtend zat het nog net zo prachtig. Nu heb ik natuurlijk ook wel haar dat van zichzelf makkelijk krult dus misschien helpt dat ook wel mee.. Hou je meer van wat lossere krullen? No problem! Dan moet je de lokken wat minder lang in het apparaat laten zitten.

Bekijk hieronder de video waarin mijn haar wordt gekruld met deze nieuwe tool van Je kunt er ook wat lossere krullen mee makenBabyliss:

En? Wat vinden jullie van het resultaat? Ik vind het erg leuk voor als ik een keer een feestje heb.. Overdag is het iets te gestyled wat mij betreft en draag ik lieven mijn haar iets nonchalanter. Binnenkort krijg ik de Babyliss Curl Secret ook thuis om het zelf te proberen. Ik ben erg benieuwd of het ook makkelijk bij jezelf te doen is. To be continued dus!

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je de Curl Secret zelf ook eens proberen? Je koopt deze tool voor € 129,-. Klik hier voor meer informatie.

babyliss curl secret

Laat hieronder je reactie achter en abonneer je op ons YouTube kanaal!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
blogger battle
Blogger Battle: Black & White

Graag stel ik jullie even voor aan deze bloggers: Britt, Nathalie en Aniek. Deze meiden gaan de strijd aan in...

Sluiten